Prijava

Diže li ti se i na cuckold porniće?

A šta to znači ako se diže?

Наравно да није нормално и треба их побити.

Наравно да није нормално и треба их побити.

Kako hrabro mišljenje!

pre jedno nedelju dana me zaustave dva lika u jedno 4 ujutru usred novog sada i kao e aj reci nam gde je neka benzinska pumpa, trafika il nešto što radi (čujem po akcentu da su negde od dole) i ja krenem da im objašnjavam normalno, a drugi me gleda (uzeo sam bio šal od devojke jer sam kontao da ću se spičiti dok dođem do kuće i bolo me kurac što je ženski a i uvukao sam ga bio pod kaput jedva se video) i pita me 'dečko jes ti peder?' ja se prvo kao nasmejem jbg nosim ženski žal lolo i kontam šega zeza, kad on opet nastavi ozbiljno da me pita a ja fazon zašto me to pitaš i zašto te to zanima, a on kao 'ma jesi 100%, aj priznaj', ja opet nastavim šta te boli kurac, i tu on aaj lepo priznaj, opušteno, nemamo mi ništa protiv, sve je to okej. a ono lik metar i po, mogu ga prekoračiti, reko ssaad kad ga raspizdim, al ostanem zen i krećem da mu serem kako te bre nije sramota paorčino je l tako i tamo odakle si došo pitaš ljude po ulici da li vole da naguze kravu ili kevu ili babu, lepo sam hteo da vam pomognem da nađete trafiku pošto vidim da ne poznajete grad al sad se jebite, nećete sresti nikoga u gradu verovatno pošto je 4 ujutru i nedelja je, a ja odoh i šupičku materinu. lik ostao tako ko posran lolo ja otišao a oni krenuli tamo negde kroz njegoševu i sigurno nisu ni na šta naišli pošto tamo nema ničega nit radi išta

Pederi su opasni jer se jebu u dupe.

tako će i tebe jednom

НИЕ ОКЕИ!!!!!11

https://www.youtube.com/watch?v=wFCa_ip1lWg

Неки дерпе у Холандији. Опуштено гледали милиони.

http://mondo.rs/a727148/Info/Crna-Hronika/Stranac-premlacen-u-Beogradu.html

U tuči u Brankovoj ulici noćas je teško povređen strani državljanin koji je operisan u Urgentnom centru i njegovo stanje je teško, kažu lekari. Nemac učestvovao na konferenciji o pravima LGBT populacije.

Mrzim pedere zato što su seksi.

Pedere treba dobro izjebat da im kurac ne padne na pamet više.

Što ne pođu ovi što brane naciju od pederskih maršruta da brane taj isti narod od Albanaca na Kosovo? Što ne idu tamo pa da pljačkaju albanske radnje i juvelirnice a ne one starobeograđana? Kakva je to ljubav prema državi kad ideš da biješ svoje sunarodnike jer čoče pukoše od brige što će ga neki tamo primit dobrovoljno u dupe.
Nikad mi neće bit jasno kako to da gladnom narodu toliko smeta nečija seksualna opredijeljenost. Nešto tu nije u redu.

"Your mom" Sigmund Freud

Nikad mi neće bit jasno kako to da gladnom narodu toliko smeta nečija seksualna opredijeljenost. Nešto tu nije u redu.

Jbg treba ljudima vremana da ukapiraju da to što je neko gejpeder i voli da fasuje kobaju u rč njima ne ide ni iz džepa ni u džep, a ni u guzicu.

Mene nervira samo taj njihov mi ''smo posebni'' stav koji imaju ponekad.
Niste posebni, samo volite kurac i to je to, među vama ima i darovitih pojedinaca i morona, u proseku ste ista govna ko i svi.
Što pre to shvatimo lakše će nam bude svima.

terali jednom tri lovca geja kroz sumu posto je bila sezona lova, i kako je on bio brz oni ga izgube u gustoj sumi posto je pao mrak, i odluce da se razidju i da krenu u razlicitm pravcima da ga gone a ovaj treci da se vrati kod kamp kuce da cuva strazu, posle nekoliko sati, zacu se pucanj, strazar od kamp kuce otrca da vidi sta je, kad ono ovaj prvi lovac upucao drugog u noge...njih dvojica se u medjuvremenu posvadjali jer mu je ovaj dugovao neki novac..