Prijava

iskreno se zalazem da se sve definicije koje iole mirisu na vic koji ste culi/procitali/sanjali/ili sta ti ja znam vec, obrisu/komisijski spale sa ovoga sajta, davanje ovakvih "definicija" po mom skromnom shvatanju samo steti ugledu ovoga sajta koji svi mi posecujemo....

nisam dugo ovde ali u poslednje vreme mi se sve vise cini kad citam da dolazi do toga da bude niz definicija, "vic definicija", def. , "v.def", "v.def"

Jeste ilegala, ali nisu svi culi sve viceve. Neki vicevi su se vec uvukli i u sleng, a ovo je recnik slenga. Priznajem da ima malo previse v. defova za ukuse vecine, ali imas li neki predlog gde i kako bi trebala da se povuce crta?
I ne mislim da to nesto "kvari ugled" sajta. Previse sitna stvar. Nekoga ce da smori, ali nekoga ce da nasmeje, (nekoga ko prvi put cuje dobar vic, jos ako je lepo "upakovan"), tako da u celini i nije toliko losa stvar.

dajte mi vlast i vladacu gvozdenom pesnicom! :)

neki se jesu uvukli u sleng, ali da sleng treba postati skup viceva....to je malo cudno, uostalom vicevi su izraz socijalizacije po mom mishljenju i nisu mi nesto interesantni u pisanoj formi, nije da pametujem ali to je neko moje vidjenje stanja stvari. mnogo mi je trulo kad od 10 definicija 5 budu u vezi sa starim/novim/najnovijim vicevima

imam josh sto sta reci ali polako...

Ako naletiš na definicije koje to nisu imaš na forumu gde da ih prijaviš ua brisanje.

Samo reci brate, otvori se. :)
Kao sto kaze dlz, prijavi ih na forumu. Sto ih vise prijavis, dobijamo bolju sliku o tome sta je ok a sta nije.
Moc je u tvojim rukama!

2 ilegala:

Okan' se ćorava posla.
To što ti predlažeš bi bila elitizacija sajta a ovaj sajt nije tako orijentisan... nažalost, ide se za ukusom većine, a to su vicevi... kao što vidiš i po odgovorima na temi.
Kad vidim ovakav sajt, žao mi je što nisu realizovane ideje Canis Lupusa - bez ikakve cenzure, nek piše ko šta hoće. Tad mi se činilo preteranim, ali bilo bi bolje. Ovakva cenzura je bez poente.

Ma šta i ja jedem govna, ukapiraćeš i sam posle nekog vremena. Prijateljski pozdrav.

E, ilegalo moja, otkad se samo ja borim protiv toga, pa me niko ne jebe ni dva posto...Dzaba ti je...

Zar to uopste treba pominjati?
To se podrazumjeva...

Nego,Selenijum,jesi li cula ovaj:
Trgovacki putnik dolazi u jedan grad i odlazi kod krojaca da mu ovaj sasije odelo.Odelo ne biva sasiveno na vreme i trgovacki putnik odlazi iz grada.Posle sedam godina put ga ponovo nanese u taj grad i on odlazi kod krojaca i kaze:
-Dobar dan,dosao sam po svoje odelo
-Taman na vreme,juce sam ga zavrsio
-Dragi Gospod Bog je stvorio ceo svet za sedam dana a vama je bilo potrebno sedam godina za jedno odelo?!
-Da,rece krojac nezno milujuci rever od sakoa,ali pogledajte vi kakav je ovaj svet a pogledajte kako je lepo ovo odelo!

Vicevima nije mesto u definicijama.Ako bas i na ovom sajtu moraju da postoje vicevi treba ih staviti u poseban deo Vukajlije pa nek cita kome je do viceva.

covek je objasnio sve!

I to sam rekla pre hiljadu godina....

http://vukajlija.com/recnik/homoseksualac/40291

jebeni vic zapakovan u formu "definicije"

u izvornom obliku glasi "kako se na bosanskom kaze peder? supak meraklija"

Počelo je tako što je pušteno da se prevede gomiletina onih fora o Čak Norisu. Tada sam bio protiv toga, ali je popularnost sajta, odnosno poseta sa google-a stavljena na prvo mesto . ..

ima i tu istine abraksuse, zvuci logicno kad malo razmislim