Prijava
   

frizure smekera starijih generacija

odvratne, seljozdberske, ruzne i sve nego smekerske (i to je jebeni arhaizam) frizure koje ponosno nose svi ti smekeri i matori sminkeri (krenuli arhaizmi, pa to ti je...) a koje podsecaju na osecaj za estetiku germanske-VHS-porno-loskvalitetsnimka-posrnule70-te-produkcije sa glamurom neprirodno odudarajuce bojene kose (tipa govno-braon) ili natapiranog satiranja (tipa svlacenje gaca preko glave). frizersko-pederski bastovan im uredno potkracuje repove i repice koje gaje niz vrat, pa im ga daje minimalno sa strane ili lezerno prebacuje u nehajne uvojke kao alopecijske pozajmice. siske su odsecene u cuperke koji se doteruju viljuskom za pecenje nakon utrljane moce ili pak opet u demode fazonu ziljavih manekena iz sedamdesetih ili osamdesetih proslog milenijuma u prirodne kosmate kaskade koje leprsaju na vetru.
ovakav stil sisanja posebno vole penzionisani fudbaleri i sportski radnici, ali i seljacine sa estrade; dakle Dule Savic (olicenje mudrosti u Srbalja ciji sveprisutni zli duh bdi nad nacijom), Boba Zivojinovic (zigolo u penziji, jebi ga zna se zasto zigolo ide u penziju, ne?), razni fudbaleri-seljani Binic,itd., a sa estrade najbolniji primer bi bio dosta pominjani Sasa Popovic i njegovi stilski klonovi, da ih ne nabrajam.

Komentari

slike koje bi rado spalili +++

+ stvarno...k'o u vremeplovu... e,da ti kažem u poverenju-možeš i da izabereš srpsku latinicu...( pazi "SRPSKA LATINCA" to mu dođe oksimoron...) teže je shvatiti da je moca MOČA,ustvari

a i "stil sisanja" može biti dvosmislen :)

+
Lepo si isprosipao hejtove, valjda ti je lakše. Ljakse frizure su uvek bile ljakse i onda i sada, mislim da su onda 'nosači frizura' bili smešniji. Ko je bio šmeker bio je i sa i bez kose, jedino je bilo važno da je kosa čista a češljanje se svodilo na jutarnje dresiranje.

pa pise da se odnosi na starije generacije, posto su nove vec isprozivane raznim def bilo bi suvise, ostaje samo da se ispita uticaj jednih na druge i uzajamni suzivot

hahahahaha,sto se mene tiche:)+++

Lep hejt,veoma mi se dopao i +++ od mene.
Samo nastavi tako!