Prijava
   

Gledanje u pasulj

Razmjenjivanje tugaljivih pogleda sa narandžastom prokislom tvorevinom u tanjiru. Najčešće nastaje kao posljedica nerviranja osobe ženskog pola koja priprema isti, i to po starom dobrom običaju nekoliko dana ranije. Na žalost, tako gledanje u pasulj ne donosi nikakav uvid u budućnost koja će doći, nego prebiranje po "lošem ponašanju" iz prošlosti.

- Oooo, koga to moje oči vide?! Zlatna papuča 2013. godine! Pa gdje si ti, nema te 100 godina? Hahaha, kakav ti je to pekinezer?
- Ma Micikin Bendži, poklonio sam joj za rođendan prošlog mjeseca. Neće da čuje o djeci ništa, pa reko' ajde da joj poklonim kera, možda je malo podstakne na razmišljanje... Šta da radim, sad ja moram da ga šetam...
- Hahaha, čuj Bendži, koji si ti pičkopaćenik. Ajde, okači taj ukras o ovu jelku desno, pa da odemo u kafanu da se sjetimo kako su nekad žene trčale za nama, a ne mi za njima.
- Jedi govna! Prošli put kad sam te poslušao, bio sam vidoviti Spasoje 10 dana.
- Šta vidoviti Spasoje, ne kontam?
- Gledao sam u pasulj, naravno prokisao. Tad sam od proliva i dehidracije smršao 10 kila. Bolje da ja šetam ovu skutru nego da se ponovo izlažem onim metodama iz koncentracionog logora. Aj' uzdravlje, moram da požurim, čeka me Micika da joj ofarbam izrastak!

Komentari

Љубави моја, чини шта ти драго, само да си ти нама срећан и да не мораш да дангубиш на отварање нових профила. :*

MITKE NE ZANOSI SE LEBA TI I NE LASKAJ SI

Матори, стварно не знам који фазон гураш и шта покушаваш да урадиш овим дебилисањем. Како год, ја ти желим све најбоље јер вјерујем да неко не може бити толики дебил у стварном животу колико си ти на Вукајлији. Ето, ја ти више нећу одговарати на твоје коментаре и постове, немој шта замјерити. Живио!

ALO MATORI MOJNE SE VREĐAMO AKO SAM TI DAO MINUS I TAJ SVOJ OPRAVDANI ČIN POTVRDIO KOMENTAROM NE ZNAČI DA IMAŠ PRAVO DA ME VREĐAŠ I NAZIVAŠ DEBILOM. JASNO?

Mitke, ja obećao da ću biti bolji. Obećaj i ti, druže?

ZNAČI PRVO I PRVO AKO ČITAŠ TUĐE KOMENTARE NA SVOJE DEFKE PRIMETIĆEŠ DA SAM TE U PAR NAVRATA POHVALIO, DAO PLUS DAKLE MOTIVISAO DA NASTAVIŠ PISATI JER IMAŠ PAR RADOVA KOJI MI SE DOPADAJU

Могу ти ја обећати, али знаш оно "обећање лудом радовање"?

DRUGO NISI TI TAJ LEVEL DA SE OBRAĆAŠ OVDE LJUDIMA SA "DEBILU". ZNAČI JA AKO IMAM TO PRAVO TO JE ZATO ŠTO MODOVI ZNAJU ČIJI SAM DUPLI, TREBA DA TI BUDE JASNO DA SE ZA OVAKAV SPEM I HEJT ZA DVA MINUTA POPIJE TRAJNI ALI MENI MI TOLERIŠU JEBIGA NA KONTO DOPRINOSA SAJTU. DAKLE OBRATI PAŽNJU NA PONAŠANJE NISAM TE VREĐAO GOTIVAN SI MI I NE BI TREBAO DA SADA RUŠIŠ TU POZITIVNU SLIKU KOJU IMAM O TEBI

Ја ти написах да не схватам дебилисање, вјерујем да неко не може бити тако упоран у стварном животу. То што си ти погрешно разумио, твоја ствар.

Daj, Mitke, časnu pionirsku?

Не брини, Плани, поправићу се. ;)

POGLEDAJTE SADA.. HTEO JE DA SE POPRAVI.. TEŽIO JE SAVRŠENSTVU.. BIO JE PRIMER I ZVEZDA VODVILJA.. PAMTIĆEMO TE ZAUVEK MITKE.. TVOJIH 27 DEFINICIJA BIĆE NAM BIBLIJA I ZAPOVEST.. BIO SI AVANGARDA VUKAJLIJAŠKE MODERNE.. POSLE TEBE POTOP.. REST IN PIECE MITKE..

Ja vodvilje ne mirišim

Poslednje defka. :/

Htedoh reći poslednja.