Prijava
   

Gorčin Stojanović

Veliki poznavalac, svega. Počev od režije, kojom se kako neki kažu, često i bavi, preko ženskih tabu temu o kojima razglaba u emisijama Sanje Marinković pa sve do nezaobilaznog fudbalskog znanja koje prenosi na nas običe smrtnike putem svojih kolumni a ponekad i putem televizije. On zna mnogo, možda čak i sve. Asanž je za njega mala beba, samo njega politika ne zanima, on je režiser, umetnik, on stvara, on je tako prejebeno kul. U Ginisovu knjigu rekorda biće uvršten kao jedini lik koji je više kul od Sergeja Trifunovića, koji inače često glumi u njegovim maestralnim ostvarenjima.
Fudbal je kako kaže "njegova ljubav", on zna kada Murinjo izgubi gde je Murinjo pogrešio, on isto tako zna da će reprezentacija Srbije da ispadne već u grupi na SP, samo nije hteo to javno da kaže, da ne kvari atmosferu svojim velikim uticajem koji ima na domaći fudbal. Mogao bi i kladionice da ojadi svojim predviđanjima, ali ni to ga ne zanima, on je prezreo materijalni svet.
Sreća naša, pa ga seks ne zanima, zaGORČAO bi nam živote.

Komentari

Цепанка!
:)))

Ono, lik je svestran. +

Горчин ми одаје утисак неког руског племића.......... +

Gleda u prošlost , proriče budućnost... +++

Dao sam plus na prvu rečenicu. Sad odo' da čitam.

On zna mnogo, možda čak i sve.

Ahahahaha, objasnio si! + preko cele strane

Nije on kriv što je svestran.

;)))

On zna mnogo, možda čak i sve.

A možda i više od toga!

he he he he he... i još jednom he!
dodaj još i ''izumitelj nepostojećih ljudi'', da se nikad ne zaborave oni likovi iz njegove poslednje (nadajmo se za vjek vjekova) serije, predvodjeni Sergejem tinejdžerom:))))

Dao bih ti minus samo jer si me podsetio na postojanje tog intelektualnog diva od kog se trese zemlja nasih prostora..Dobijam od njega komplekse nize vrednosti :]

Razmišljao sam da stavim njegovu sliku na avatar ali bi mi onda ljudi bacali hejt a ja ne bih imao srca da ih prijavim. :)

Ау, одавно не прочитах овако добру дефку. +

Haha odlična! +++

U odabrane batice +

Gorčin je inače

samo njega politika ne zanima

Колико нетачно!

Ако није познавалац политике, онда прва реченица губи сваки смисао. А, итекако је понавалац, у малом прсту је има.

Тешко. Али труди се! То је битно.

Viš da sastavlja Vladu u Blicu.

Горчин... укус мирођије.

Sve zna i u sve gura nos. Arogantan do bola, a supalj kao sito.