Prijava
   

Grupa 69

Grupa koja je navodno obarala Nato bombardere, usmrćivala političare koji su bili protiv Jugoslavije. Činili su je Milja Vujanović-Regulus, slikar Milić od Mačve, pukovnib Bogišić i još poneki vidoviti član.
Osnovani su početkom devedesetih i nekih pet godina pre bombardovanja su izjavili da će snagom svojim misli razneti Njujork, ukoliko nas budu bombardovali. Njujork i dalje stoji na svom mestu, a glavi krivac za ovaj neuspeh je negativna energija koja kulja iz bunara na Kalemegdanu. Prema rečima Milje Vujanović, u taj bunar je trebalo baciti Madlen Olbrajt, da se anulira negativna energija (ili možda da se duplira).
Niko pouzdano ne zna šta su oni radili na tim sastancima. Opšte prihvaćena pretpostavka je da su stajali, koncentrisali se i pri tom slagali neke face, kao neko ko neko treba da isere tvrdu stolicu. Možda su samo sedeli, pili kafu i blejali. Nikada se neće pouzdano saznati.

Komentari

Treba da idem do WC-a, Dok budem vrsio nuzdu, koncentrisacu se da parapsiholoski delujem na ostale vukajlijase da mi daju sto vise pluseva :)

Čovek koji je buljio u koze...

Verovatno su osetili i nevidljivog, pa dojavili

Grešite! Oni su bili strani plaćenici, testirali su travu za evropsko tržište! Bar meni tako izgleda.

Ovi su zajebali i grupu "Bilderberg"... :)

Sta je ovo? Samo 24 plusa. Izgleda da se nisam dobro koncentrisao. Izgleda da kenjanje nije dovoljno, mora i meditacija.

Meni Milja gotivna zbog ranih radova.