Prijava
   

Hoćeš da pođemo?

Izraz iz žargona mladih koji je vremenom izbačen iz upotrebe a koji predstavlja pitanje muškarca upućeno devojci sa kojom bi želeo da bude u ljubavnoj vezi, na koje devojka može odgovoriti potvrdno ili odrično.

To je dobar i pristojan način da se sazna da li neka devojka hoće da bude sa dečkom u vezi, s' obzirom da današnje cure ni same ne znaju šta hoće, po principu Je***e bi se, ali da im ne uđe! Tako i muškarci ne bi bili u nedoumici - da li da poljube curu ili ne, pa i ne bi bilo potrebe za davanjem lažnih signala, znakova ( koje cure naravno (ne) daju), samim tim, ne bi dolazilo do nesporazuma jer ukoliko dečko pogrešno shvati i nešto pokuša ,a cura ga ispali, ona je tu da uvek kaže da je on taj koji je pogrešno shvatio i da ona u stvari neće ništa sa njim! Ovako oboje znaju na čemu su i tako lepo sami sebi ozvaniče početak veze. A i logično je, ako jedno drugom kažu da iz nekih razloga raskidaju, što je nepisano pravilo da se kaže, zašto ne bi postojala reč više koja bi označavala i početak te veze?!
Naravno, tu je bila i prisutna dobro poznata fora (pre će biti mit) za taj izraz:
DEČKO: Hoćeš da pođemo?
DEVOJKA: (sva uzbuđena i srećna) Hoću!
DEČKO: Pa 'ajmo onda do prodavnice!

Komentari

Inače jako debilno pitanje. Dobro je što se više ne koristi.

Pa inace jeste malo glupo pitanje ali za mene weoma korisno i prakticno. I voleo bih da se opet koristi, ali svako verovatno misli razlicito kako njemu odgovara da muwa cure.

Pa stvrano mislim da ima mnogo drugih načina da se utvrdi da li hoće da bude sa tobom ili ne. To hoćeš da pođemo skoro uvek vrlo lako može da dovede do odjeba u smislu aha do super marketa? Glupost. Pitaš je bre lepo, e vidi imamo neku lepu komunikaciju, šta misliš je ´l bismo mogli da pokušamo neku vezi i ostalo, vrlo lako možeš da dobiješ odgovor sa da ili ne.

Pa dowesce do toga ako se cura muwa sa nekim idiotom i dowoljno ga ne zna da ce to da kaze, onda njen problem, normalan decko nikad ne bi ozbiljno ispalio curu. Ali razumem te sta hoces da kazes i slazem se s tobom, apsolutno si u prawu.

Ne ne ne, mislila sam da cura njega može da ispali na taj način, nakon tog pitanja.

Pa dobro, onda je i ona seljanka ako to kaze :D Mada ako hoce jedno drugog da ispale, zar je malo nacina za to?! Ali ok, utwrdili smo da je glupo samo po sebi zbog nacina na koji se pita.

I još samo nešto da dodam :) ok je ako to pitanje koriste deca u osnovnoj školi kao ranije. Ali bre da neko sa 20 i kusur godina devojku muva sa hoćeš da pođemo, ma daaj.

xaxaa,pa doduse, ja sam to zadnji put i cuo u osnovnoj skoli, ali ako si shvatila poentu moooooolim te, nemoj da me mucis wise jer i ja kontam da jeste glupo zbog nacina i bla, bla, bla, i od sad muwam dewojke onako kako si mi ti rekla, ewo casna pionirska druga Tadica :D

moooooolim te, nemoj da me mucis wise

O bože, nisam znala da imam i takve sposobnosti. Evo neću više.

Pa stvarno si mocna :P Salim se. ok, hvala ;)

Nema na čemu. Idem sad da primenim moje metode mučenja na nekom drugom :)

Jel zna neko mozda, jel gledaju autori sajta ove komentare?

ok hvala.

OBRISEM VAM GA MAJKE VISE STO BRISETE SVE ZIVE DEFINICIJE I POSTERE!!!
SE**M VAM SE U UKUS ILI STA GOD DA JE U PITANJU!!!

e tako.

ja tako muvao prije 20 - 30 godina. i smuvavao. samo da napomenem.

xaxaaaxaxxaxa, ne zezaj da je to bilo pre toliko?

pa odakle izraz HODANJE?

Jes' majku mu :) Pa logicno.