Prijava
   

Igrač zadatka

Mrčo koji obavlja prljave poslove.
Mujo iz vica čiji je zadatak da nahrani pse i ne dira ništa.

Igrač sa jednodimenzionalnim talentom - dobar je šuter, al' ima spore noge i ne zna da kreira, ili, nema tehniku, nema šut, al' kida u odbrani. Pauniću, sjedi dole! Upravo ta ograničenja odrediće njegov put. Ubaciće ga da napravi faul i ekspresno vratiti na klupu.

Može on da bude srčan, može biti čak i ljubimac navijača, ali onog momenta kad se svjetla pozornice pogase i padne zavjesa na njegovu karijeru, zaboraviće ga kao da nije ni postojao. Slavu će uvijek da prigrabi neko drugi.

Igrač zadatka se neko vrijeme uživi u svoju ulogu, ali vrlo brzo počinje da sanja o mjestu nosioca igre. Predložiće treneru ili saigraču promjenu svoje uloge, ali sve što će da dobije biće podrugljiv smjeh.

Nikad nećeš odrasti mali veseljače...

- Udaješ se??? Kako to, odjednom...
- Eto tako. Došlo mi.
- Udaj se za mene!
- Ma, daj...
- Što, šta mi fali? Mlad, lijep, zdrav, volim te k'o boga, u krevetu nenadmašan, znaš i sama koliko si mi samo puta svraćala!
- Živiš na selu i voziš jugu, a nisi Batistuta. Najbolje da ostane kako jeste, a ja ću te zvati da mi povremeno utrčiš sa klupe. Ako ti ne odgovara uloga koju sam ti namjenila, ima kome odgovara.
- E, dođi sad 'vamo da ti utrčim ružno!

Komentari

dobra definicija

Nikad nećeš odrasti mali veseljače...

heheheh

Vratio se gorski vuk u sedlo...
+++

E, sad... Vuk u sedlu... ;-)
Đe si Nesko, đe si munjo!

Može, Bonde!
Brđo Bonde

najbolji autor na sajtu

najbolji autor na sajtu

Bogami ste se vi mene uželjeli. ;)

Dobro prenesno ovo sporcko telo u životni primer. Dobro povezano +++

Što bi rek'o naš narod kad je nešto dobro - može proć!

ovaj jos ozbiljniji jbt

Gorski stari ploditelj. +

Pa dobro, ovaj iz primera i nije tako loše prošao jebemumiša... Tužna defka. Mada generalno, niko nije baš u svim aspektima života večiti igrač zadatka, mora da nas sve usere nekad :)