Prijava
   

Igračka

Kad sam se vratio sa mora gde sam imao problema sa penduzom koja zamalo da mi opeče guzu, pošao sam kući i igrao sam se u pesku.
Poželeo sam prevozno sredstvo za pesak, a to je bio traktor i onda sam ja zvao tatu na telefon i rekao mu TATA KUPI MI TRAKTOR PLAVI, IMA NA PIJACI KOD ONOG ČIKE on je rekao DOBRO i pošli smo da kupimo traktor.
Bilo je mnogo blata i mnogo čika koji su kupovali vreće za semenke, ja sam imao zelene čizme koje sam nosio i kao mali kad sam imao dubak i onda sam uzimao dubak i dok sam mogao da hodam, pa sam trčao preko livade i onda kada mi dubak zakači za nešto, ja samo podignem i nastavim dalje, bio sam mali tada i nisam znao, mislim jesam znao ali je bilo mnogo lepo sedeti, a ići.
I onda se tata prepao da ne upadnem u prljavštinu da me mama ne bi udarala prutevima, imala je pruteve od nara, mnogo su bolni pa me ostavio kod Fatljuma da me čuva, a on mi je pokazao noktorez koji sam reže notke, ti ga upališ i on skače kao kuto i jede nokte.
Tata mi je kupio plavi traktor i kupio mi je dva kila mandarina, ja sam ih voleo i od njih sam pravio šumsko voće sladoled.
Pošao sam kući i seo u pesak da ga prevozim na drugo mesto, a onda je prošao bager koji je bio premazan smrt lepkom i leteo je pored moje kuće i ja sam bio srećan.
Nakon tri dana prevoženja peska moj plavi traktor mi je dosadio pa sam ga ogulio i pojeo.

Komentari

hahahahaaha, koji si ti kralj :)

Опет писао? Па то царе! :Д

Hvala. Istinita priča.

TI SI SINE NADREALAN + * i ostalo

A jebem ti sve, tebe treba u udžbenike staviti hahahahah

Glup sam, ne kapiram -

Ne vredi se truditi da se skapira, bila je zajebancija prve 2-3 defke, posle je ubio.

Дајте немојте зајебавати, добар је Зуки ал је андерграунд. А и ретардиран.

brate sta je ovde za udzbenike objasni molim te ... i objasni sta je objanilo/io ?

- totalni

-

Ima li neki iole opravdan razlog što je ovo govno od ko zna čijeg duplog naloga na naslovnoj? Samo bez onih priča kako je ovo do jaja, a mi kojima se ne sviđa ništa ne kapiramo.

Nako dadoh plus al klimav, za naslov nije nikako... Ušao sam i na profil i skontam da je sve pisao u tom fazonu, dva tri puta mož da bude simpatično al posle toga ne ide...

E jebi ga, dogorelo je. Već neko vreme mi nije jasno šta se dešava sa Vukom a sada dižem ruke od pokušaja da shvatim. Odjavljujem se na neko vreme i nadam se da ću imati dobar razlog da se jednog dana vratim.

Nije moje da sudim al ko hoće da čita ovako nešto ode kod dečka na profil, lako ga naći jedinstven je i pročita. Naslovna je ogledalo Vuke, zamislite novog člana sad otvori nalog i baci ga prvo ovo da pročita, a baca na naslovnu tada ja mislim... Šta znam.