Prijava
   

Internet u očima ''modernog'' deteta

Biću kratak...
Juriti za loptom po celi jebeni dan, ne otići na ručak na vreme jer si se sa ortacima iz kraja zadržao na basketu 200 metara od kuće, pa je k'o po običaju ćale morao da interveniše obavezno uz vaspitnu preko usta.
Svaki dan ići u igraonicu sa po 20 dingera u džepu i igrati jebeni playstation 1, kupljen prvi kompjuter tek u 8. razredu osnovne. Pitam se da li je sve to bilo gubljenje vremena i da li smo budale, videvši generaciju 21. veka, veka moderne tehnologije i napretka, a napredovali smo u pičku materinu.

Jebem mater svima koji se bogate na tudjoj nesreći na bilo kakav način, a pogotovu Zukenbergu jer je on taj koji je sve zakuvao. Igrališta su sve praznija, nadje se po koje dete sa isparanom loptom u rukama jer kako kaže roditelji nemaju para da mu priušte tu stvarčicu (čitaj kompjuter), dok ostali klinci dobiju komp čim se rode jebo ih otac i ko ih napravi. Neka dete vežba na računaru od malih nogu trebaće mu za školu. Za školu KURAC moj! Dok ste vi na poslu kako bi zaradili novac za školovanje tog malog imbecila, mala kači polugole slikice na ''Face-u'' sa komentarima ''kučka'', ''lepa sam pa šta'', itd, muka mi je bre više, i posle kad muško jelte navali, onda ''silovanje silovanje'' ma mrš u kurac bre jebem ti dan kad si se rodila.

Da stvar bude još gora, videh prošle godine na netu neki kurac ''ask.fm''. Rek'o daj da vi'm šta je, da je nešto pametno nije sigurno, al' ko će ga zna. Likuša 16 godinica hvali se kako je imala do sada nekoliko puta odnose sa muškarcima i sama sebe naziva droljom, gledam klip i neveru'em, keva mi uliće u sobu, mene bilo blam da i ona to čuje i vidi, pa stopiram klip i listam komentare, manje bi me blam bilo da me je u'vatila na delu kako se družim s' vršnjakom jer je to donekle i normalno, jebiga hormoni rade ne mož' se suzdržiš, dok je ovo boles'. Pitam se da li je to zbog bombardovanja i tog silnog osiromašenog uranijuma, ili sam ja možda lud što ne delim isto mišljenje kao većina današnjih klinaca. I kakva će majka od nje sutra biti kada već sada širokom auditorijumu prepričava svoje seksualne dogodovštine kako su je nekoliko momaka trpala u buljsona, pitam ja vas, i ko će napraviti ručak za muža kada dodje mrtav umoran s' posla, i ko će mu opeglati posteljinu kada već sada misle da je pegla za peglanje veša isto što i pegla za peglanje kose. Ko bre! Ako je ovo ono čime treba da se ponosimo, onda mi ne bi bilo žao da nas rokne nešto iz svemira i da ne ostavi apsolutno ništa za sobom jebem li im seme da im jebem, pa ponovo sve ispočetka.

Koliko puta smo čuli od naših roditelja, baka i deka ''E sinko moj, to u moje vreme nije bilo'', što je najtužnije mi ćemo našoj deci za koju godinu to isto pričati.

Definicija napisana za Mizantrophy

Komentari

Дадох ти плус јер знам на шта мислиш ал' морам да ти кажем да донекле ниси у праву. То што се сад дешава је чиста модернизација. Сви ови апарати, смартфонови, курци палци нису измишљени да би нам наносили зло. Оно што нас јебе, као људска бића је менталитет одређених особа. Ево пример, била ми теткина деца летос. Овај мали хоће да гледа картун нетворк ал' сам му рекао да немам тај канал јер не желим да гледа она говна од цртаћа која су пуна насиља и осталих срања него га лепо седнем на комп и пустим му Душка Дугоушка, Декстера и цртаће које сам ја гледао и због којих сам такав какав јесам. Ти можеш да се бориш против тога, да добијеш битку ал' не можеш рат. :)

Ko je taj Zukenberg? Svaki čas ga neko pomene.

Koliko puta smo čuli od naših roditelja, baka i deka ''E sinko moj, to u moje vreme nije bilo'', što je najtužnije mi ćemo našoj deci za koju godinu to isto pričati.

++++

Ja sam za to da se deci pustaju normalni crtaci na kompu ako vec ne moze na tv-u da gleda uz koje smo smi mi donekle normalni i odrastali ali pustiti dete od desetak godina da internet upravlja njegovim zivotom to vec nece da moze iskorenicemo zlo ako treba dacu krv svoju lolo
Jebiga lepo ti rece mogu dobiti bitku ali ne i rat stoga bice nam sve gore veruj mi.

I kakva će majka od nje sutra biti kada već sada širokom auditorijumu prepričava svoje seksualne dogodovštine kako su je nekoliko momaka trpala u buljsona, pitam ja vas

Биће мајка која ће окотити још неколико малих скотова. Реалност, јеби га...

артун нетворк ал' сам му рекао да немам тај канал јер не желим да гледа она говна од цртаћа која су пуна насиља и осталих срања

ало бре, не дирај ми картуннетворк, има тамо одличних цртаћа...ал нису за децу. и нема тамо насиља лоло

Crtaći na kojima sam ja odrastao su klasika i stvarno su prilagodjeni za decu.Ovo danas je ludlilo ili čist debilizam poput teletabisa ili nasilje poput Ben tena i ostalih sranja.Ali produkcija ih gura,velike se pare ulože,gde god da se okreneš nešto sa likom Ben tena bila sveska,olovka ili ranac..+++++

Овај мали хоће да гледа картун нетворк ал' сам му рекао да немам тај канал јер не желим да гледа она говна од цртаћа која су пуна насиља и осталих срања него га лепо седнем на комп и пустим му Душка Дугоушка, Декстера и цртаће које сам ја гледао и због којих сам такав какав јесам.

Brate gde si ti inace gledao Dekstera, ako ne na Kartunu? Doduse, slazem se da su sada sve vise i vise debilni crtaci

odlično maćori +

a napredovali smo u pičku materinu...

Кокарда од Чиче, љута ракија и плус.

Stvarno si bio kratak. ;+)

I kakva će majka od nje sutra biti kada već sada širokom auditorijumu prepričava svoje seksualne dogodovštine kako su je nekoliko momaka trpala u buljsona, pitam ja vas

biće žena od karijere, ja bi ove dve defke ukrojio da se čita jedna pa druga... odlično, dopada mi se!

Brate gde si ti inace gledao Dekstera, ako ne na Kartunu?

Управо о томе причам. Упореди некад цртаће на ЦН и сад. Ласери, говна, роботи, чудовишта... Извадио картун нетворк курчину и бије по деци.

Mogao si malo manje da psujes, a vise da hejtujes :D ali dobro je +

Ubeđen sam da sam video istu ovu defku sa Celtovog profila... Zbunjen sam.

fala momcovi jebiga to prvo palo na pamet imam jos neke nerazradjene ideje ali sta je tu je
Larry nesto ti i neverujem da si video ''istu'' jer sam pola sata smisljao sta da napisem... Di su dokazi lolo

Kup je oplodio, svakih mesec dana mora biti 1!!

Istina, smuči se čoeku kad vidi tako nešto brate.
Sad je jedna mala iz komšiluka od 15 godina okačila sliku od vrata na dolje u kupaćem, stim što je malo odvrnula donji dio da se vidi kako se osunčala, pošto se uporedi bijelo ispod bikinija sa tamnijom kožom. Tu se vidi da je obrijala pičku itd, pa je jedna lokalna Podgorička fejsbuk grupa tu sliku uzela, i objavila. Sad je toj maloj pakao od života, roditelji su joj saznali, društvo joj zna, a saće u srednju školu.
Zato još od malih nogu treba strogo da se kontrolišu sva ta sranja, pogotovo kad su curice u pitanju, da ne dođe do problema sličnih. Ja imam mlađu sestru, isto petnaestogodišnjakinja, voli fejsbuk, ask i ta sranja, al' je srećom uspješno kontrolišem svakodnevno na tom polju pomoću hakerskih sposobnosti, i za sad nema problema. Kontrola, kontrola, kontrola!

Ko je taj Zukenberg? Svaki čas ga neko pomene.

Osnivač fejsbuka.

Tu se vidi da je obrijala pičku

Ја сам рекао... Какве су ове клинке данас ја ћу да одем у педофиле.

Нисам очекивао оволико патетике на насловној, лол.

Апсолутно се слажем!

je l' viš da može kad se 'oće +

a reci ti meni je l tebi baba pravila uff najbolju kajganu?

Gugi čekam tvoju lolo da se nasmejem malo,

a reci ti meni je l tebi baba pravila uff najbolju kajganu?

Najbolja u selu i šire možda i do Beograda

Ја не морам да учествујем у ово такмичењу. Док читам све ове дефиниције имам осећај да људи махом пишу баш оно што мислим или желим да напишем.

Kvalitetan hejt ne uključuje psovke. Fin početak, mada i tu treba rada, loš nastavak, loš kraj.

pa kažem ja, uff kakva je to kajgana bila

Gugi čekam tvoju lolo da se nasmejem malo,

ne zavisi od mene lolo

Toliko dug tekst , a toliko besmislen i retardiran - Ne mogu da vjerujem da se nekom sviđa ovo.

Čika Bolja

Vazno je da ti imas kvalitetne defke hahahahahha
Doprinos sajtu ziro 0 krompiric lolololo

ало бре, не дирај ми картуннетворк, има тамо одличних цртаћа...ал нису за децу. и нема тамо насиља лоло

Па ту је ишао Деџтер. Ед, Едд, Еддѕ. Богоци.

+

I kakva će majka od nje sutra biti kada već sada širokom auditorijumu prepričava svoje seksualne dogodovštine kako su je nekoliko momaka trpala u buljsona, pitam ja vas, i ko će napraviti ručak za muža kada dodje mrtav umoran s' posla, i ko će mu opeglati posteljinu kada već sada misle da je pegla za peglanje veša isto što i pegla za peglanje kose

Plus i od mene. Ma šta plus, pluščina!!!

Ko je taj Zukenberg? Svaki čas ga neko pomene.

Osnivač fejsbuka.

Jesi li siguran?