Prijava
   

Izbiti na površinu

Kroz dugotrajan proces guljenja dupeta preći u stadijum kad si Nenad Jebivi i kada tvoji protivnici mogu samo da ti pljunu pod prozor.

- Moj komšija 'ladno osvojio Tur d Frans! A sećam ga se kada ni pedale nije znao da mota!
- Vreme leti da ga ne osetiš... Ali pazi, on je trenirao i trenirao, nije sa bajsa silazio i kad-tad je morao da izbije na površinu. Mada, baš me čudi kako ga dupe ne boli od onog sedenja...

------------------------------------------

- Otkad Severina snima porniće?
- Ima ihahaj... Počela kao pevaljka, izbacila po koji shit, ovi iz Brezersa videli njene atribute, položila test za glumicu iz prve!
- Ma šta je briga, izbila je na površinu... Ona vrti lovu dok mi jedva sklapamo kraj sa krajem... I šta nam onda preostaje osim da ga bacamo u nesvest jer su nam i vlastite žene škrtice...

Komentari

Rođendanska +

Ali imam primedbi na primere.

primeri su odlični ne diraj ništa

Tri rečenice, tri puta glagol u infinitivu. To je ono kad vrtiš u krug da bi rekao nešto što si već jednom rekao, pa onda rešiš da ga kažeš još jednom, za svaki slučaj.

Kad je već tako, onda prva rečenica mora da jebe.

Ova ne jebe.

Čak je i nekako teška za uši... pokazati sve od sebe, zar ne zvuči bezvezno?

Plus sam dao, da se razumemo, ali je opušteno mogla da stoji samo jedna dovoljno dobra rečenica, tj. da se obrišu prva i treća.

Druga primedba je to što ovo ne mora da se koristi samo za ljude i neko njihovo umeće. Mogu i nečije emocije da izbiju na površinu, karakter, neka loša stvar, praksa, bilo kakav problem koji iz nekog razloga do tad nije bio poznat.

Moglo je ovo mnogo bolje da se definiše. Plus samo zbog naslova i druge rečenice.

+ jer je šarena i živo izgleda, predlažem da se uvedu linkovanja sa različitim bojama ako ne sad onda na proljeće sljedeće godine

neka loša stvar

to je već definisano kao isplivati na površinu :)
Inače hvala :)