Prijava
   

Japi

Deo populacije koje odvaja 'leba od usta da bi kupio Pal Zileri odelo i kravatu, diskretno kariranu košulju, frljaju se sa izrazima poput "PR", "Top menadžment je odlučio...", "Sistematizacija i decentralizacija su najproduktivniji za našu kompaniju" na sastanku svih menadžera, od topčija do šupak menadžera (to je onaj na najdonjoj lestvici menadžerske hijerarhije - još jedan od japi izraza), ne bi li se uvukli u bulju svom nadređenom.
Obavezno šetaju akt tašnu sa lap topom, nose debilnu značku sa logom kompanije za koju rade na reveru, mislim, jebeš rever bez značke (jadni, kontam da su primorani), voze službeni auto išaran logom iste kompanije čiji znak nose na srcu.
Uglavnom su loši ljubavnici, da ne lajem sad, jer umesto da rade radnju, prave tabelarne kalkulacije u glavi na temu "koliko flaša negazirane vode je optimalno za našu kompaniju".

ON (japi): Draga, da li je tvoj orgazam bio produktivan. Baš si explicitno odreagovala na moje stručne poteze. Sve sam radio po HACCAP standardima (ili kako god).
ONA: (prevrće očima u mraku, naravno da je orgazam bio odglumljen)...jeste dragi, spavaj sad, ujutro imaš meeting sa stranim investitorima iz Belgije.

Komentari

+++
kako ono beše u Anđelima... "ajde japi!"

Koji si ti lik:))))))))))))

zaboravila si zute ili crvene cipele, uzane nogavice pantalona u koje je uvukao cackalice od nogu...to mi je nekako prva asocijacija...i ime okaceno o rever, cak i kad idu ulicom...Ide, japi!Sklanjaj se, stoko!:)))

groblje!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++