Prijava
   

Je li slušaš Jandrino jato?

Rečenica kojom želite da pokažete da muzički snob u vašoj okolini nije toliko originalan i zanimljiv kao što misli. Budući da je Jandrino jato vrhunac podzemlja muzičkoga i muzički smer sam za sebe- neki će reći da je Jandrino jato doživljaj, a ne muzika - za koji je neophodno imati određeni ukus koji većina plebsa nema, ovime se možete pokazati kao pravi muzički znalac.

"Jao, slušao sam Nazarok i Golotrek, sjajni indi pank got metal rok bend iz Ujedinjenih Arapskim Emirata! Sumnjam da si čuo za njih, veoma su andrgraund".

" Ne, moj muzički ukus više gravitira prema Jandrinom jatu i njihovim hitovima koji se bave emotivnoj borbi čoveka sa svojim lepšim polom koji je metafora za unutrašnje osećanje samoće i potrebe za ljubavi ( "Danijela", "Vratila se Danijela", "Danijela 2002") kao i njihove tradicionalne egzistencijalne pesme koje govore o odnosu prema samom životu i postojanju i odnosu prema bratskom čoveku ( Oj, sokole, bjela ptico). Sumnjam da si čuo za njih, za njih je potreban određeni intelektualni cenzus da bi se razumela duboka poruka njihovih pesama."

Komentari

Hahha!! Malo Sladja malo Zorka :D ++++

"Мало Слађа, мало Зорка" је превише мејнстрим! Слушамо песме пре него што су се продали!;D

Hahaha, fenomenalno :) +

Jaoj 'de me nadje! xD Svaka cast! +

Јандрино јато у срцу!:)

Kada bi Republika Srpska Krajina bila nezavisna, na Evroviziju bi svake godine slala Jato i Preldzije :D +

" Не, мој музички укус више гравитира према Јандрином јату и њиховим хитовима који се баве емотивној борби човека са својим лепшим полом који је метафора за унутрашње осећање самоће и потребе за љубави ( "Данијела", "Вратила се Данијела", "Данијела 2002") као и њихове традиционалне егзистенцијалне песме које говоре о односу према самом животу и постојању и односу према братском човеку ( Ој, соколе, бјела птицо). Сумњам да си чуо за њих, за њих је потребан одређени интелектуални цензус да би се разумела дубока порука њихових песама."

AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA - jebena pobeda.
Plus!!!!

Не знам баш за Прелџије, немају они тај унутрашњи квалитет који поседује езотерична појава која јесте Јандрино јато. Само поредити Јандрино јато са било чиме што није Јандрино јато је попут упоређивања вашег најлепшег пољупца са свим другим пољупцима које сте могли и нисте могли добити у току свог живота. На крају, није питање да ли је Јандрино јато боље или лошије од Прелџија, довољно је што Јандрино јато јесте.

Alo barabo, ne diraj Preldzije da ti ne bih izlupao minuse na sve definicije koje si ikada napisao :DDDD Moj cale je pevao do skoro u Preldzijama pa moram da ih velicam!! Dobro, mozda sam ipak pogresio.. Jato je jato :)

"Ја бараба".Суптилно, суптилно.;D Свака част за тату, то се поштује! Нисте ме разумели, поштовани Господине Чоече, поређивати Прелџије и Јандрино јато је као поређивати нежни пољубац ваше драге ујутро и медни пољубац исте увече. Разлике нема, све је у укусима! Једно је Јато, једне су Прелџије, једно срце за њих куца.:DDD

Будући да је Јандрино јато врхунац подземља музичкога и музички смер сам за себе- неки ће рећи да је Јандрино јато доживљај, а не музика

Апсолутно се слажем.

хитовима који се баве емотивној борби човека са својим лепшим полом који је метафора за унутрашње осећање самоће и потребе за љубави ( "Данијела", "Вратила се Данијела", "Данијела 2002")

Али, за дивно чудо, поред ње, ту су и Јелена и Бранка.

Сумњам да си чуо за њих, за њих је потребан одређени интелектуални цензус да би се разумела дубока порука њихових песама."

И те како! Јандрино Јато није за сваког.

Хахахахаха!
КОБЈАСН+
Ово би 'ладно могло у одабране.

Не би ово могло у одабране, људи не би схватили. Мада, ово је први пут да је неко рекао да ми је дефиниција за одабране.:О

Ahahaha koja defka! :D +

Глупи људи не би схватили, а то је друга ствар(и нажалост честа појава). :Д

Биће ти нешто одабрано 100%. Одлично пишеш.

Држим те за реч, Еди.:)

Гесе, претекли ме у предлагању за насловну. Топли поздрави овде, на једној од одличних дефки.

Ovo mi je onaj tip defki koji pri prvom citanju pomislis ha ha i das plus, ali sad moram priznati da pregenijalna..
Znam prdim previse.. Geserbe danas te čekamo na stanici u 15 i 27 dolazi voz..

ladno sam sad pogledao do kad je ges banovan...do danas/sutra :) kad prođoše sto dana...

Odlična, rasna definicija! +

ЈААЊЕЕЕЕЕ! Плус као Динара!

И потпис на све што је Хипнос написала горе. ГЕСербу јање даривати!

+ jer riječi su suvišne

hiperventiliram, jebote. +

Где је моје јање?

Geserbe danas te čekamo na stanici u 15 i 27 dolazi voz..

И одлази у 17:54.

Eto, niste čoveku donjeli janje a obećali ste..
Ajde GESerbe svako dobro. Živ i zdrav bio.. :)

Хипнос написала горе

Чекај мало..Хипнос је женско? Мој цео систем вредности и поимање стварности се обрушило.

Гори гора, гори боровина....

Jandrino Jato je odavno mejnstrim, tako da nema govora o muzičkom podzemlju. Ako govorimo o avangardi, onda moramo da izdvojimo Maru i Derventske Lole - tipičan primer stare škole, čiji su klupski nastupi dali inspiraciju mnogima u godinama posle. Među mnogim izvođačima posebno treba obratiti pažnju na Bracine Bećare, perjanicu novog talasa, koji ne prestaju da nas oduševljavaju tekstovima koji se bave običnim, malim čovekom i njegovom ličnom svakodnevnom patnjom.
+

Mora se u omiljene turiti!