Prijava
   

Jedan od onih 'čast izuzetcima'

E kad profa kaže ''čast izuzetcima'', oni koji nisu izuzetak će reći ''hvala'' ali će samo pravi budući as prećutati, jer on je taj! Stidljiva mlada. Osoba sa prevelikim koeficijentom inteligencije za sve, povučen i miran, naime na prvi pogled izgleda i pomalo na svoju ruku, nekako mutavo ali je sve to malter preko lica, sve je jedna maska ispod koje se krije profesionalac sa crnim pojasem u svemu i svakoj struci. Njega hvale na sve strane, sve puca, sve se trese. U zbornici u školi spominje se samo njegovo ime jer je on vođa izuzetaka. On nije kao svi, nije još jedan cigla u zidu, već se razlikuje od drugih pčela u pčelinjaku. Njega nije teško prepoznati među gomilom neposlušnih, on ima svoju elementarnu kulturu, ne upada nikome u reč i ne prdi van kupatila.

- Hajde na velikom odmoru uzmemo nekoga i čerečimo ga na banderu, hahaha, šta nas boli dupe.
- Aj, evo Stanko nam je najbolji!
- Nemoj njega, on ti je u školi zaštićen kao beli medved, svi ga vole, ne leti mi se iz škole još. On ti je jedan od ''čast izuzetcima''.

Komentari

Super ideja, a i realizacija

+++

Vrlo lepo napisano, i primer nije loš. Dobra Moldere, jesi pojeo salatu uz gulaš danas? :)

Захваљујем Сморка :) Е данас је била пилетина! :ДД И нека добра салата. Ти? Шта си јела лололо?
Е чекам један сат да могу да поставим једно пет дефки у на миру да спавам лоло :)

Ma, ja danas došla natrag u BG, tu mi je sad i tebreks, a i baka došla. Pa ja se taman ponadala nečemu, ono baba spremila ''Sveže iz rerne''. Kupiš kesu u Maksiju sa nekim jelom i turiš u rernu onoliko koliko ti piše. A jelo je.... bubnjevi: tam, tam, tam, tam, tam PILETINA I KROMPIRIĆI SA PAPRIKOM! Jupiiiiiiiii, pilećina! Što je najgore, uopšte se ne zezam, nisam ni jela, otišla na picu. lololo

hahahahahahahaha e da, imao sam i pohovane tikvice, mada ne jedem tikvice, samo ih izvadim i pojedem pohovano. lololo

Ja tako sa punjenim paprikama, a tikvice volim. Lele, koliko dugo je bilo od poslednje... E, da, imala sam patlidžane, to je ok. :)

Svi tako sa punjenim paprikama, osim ćalcova lolol :) E ja ih nikad nisam je lolol

jadni ti i ja. Koji smo Molderi. :) ♥

Tuga bate tuga :) Molderi su mačke lolo <3

MOLDERUUUUUUUUUUU