Prijava
   

Jede hleb uz prženice

Što bi naš napaćeni narod i sve babe iz kraja rekle: hoće hleba preko pogače. Izuzetno neskromna faca. Izelica metalnog želudca.

Izraz pretežno korišćen za njušku kojoj nedostaje granica normale kad je u pitanju ishrana i koja uvek traži JOŠ! Tip koji konstantno pokušava da pojede što je više moguće. Gladna godina.

On uvek može još. A i da ne može, on će uzeti. Jebeni 'alavac što ode na svadbu pa trpa tortu u džep da ima za kući... K'o neuhranjeni romić, večito željan svega Em traži repetu, em mu crveni krst sređuje kilo paštešte i majoneza za džabanu, kao šatro dečiji dodatak.

Glavonja sa beemveom i krstačom na leđima, što pored svoje žene ima bar još dve iskusne jebačice, a kad njegova dragana sve to sazna, spreman je da se odrekne sledećeg - prvenstveno plavih bičarki i klabinga. Para, kola i stavlja katanac na salamerosa.

- Kukaćeš ti meni kad odeš na liposukciju da ti skrate te naslage odvratne. Uspori malo.

Hoću kurac.

- Hoćeš hoćeš, samo ti jedi leba uz prženice pa ćeš plaćati mungosima da te jebu za 50 eura... Alo pusti pile, imaš prase!

Komentari

Dosta lošije nego prethodna. -

Prethodna ojebala al nije losa ni ova +

Знам андреј. Израз је сам по себи такав

Dobra, dobra! Telo bolje nego primer +++

Nije loše, možda malo preterano iskazivanje poente al' dobro. +

Ono što gotivim. Definisan izraz koji je tražen. Jeste prethodna defka bila bolja, mada opet je pogođena tema, a daleko je ovo od minusa.
+

Добро си ти ово дефинисао и замислио, него, израз би ваљда требао да говори о томе да та особа ради нешто неисправно, у нетачно време јер је то већ урађено, зар не? Мада може ово и овако.
+

Dao plus. I mislim da je tema pogođena (mada je to vrlo relativan pojam).

јамајчанине, дефинисао сам га како сам га схватио.

Na sva ova jaja i kurac od suvog mesa mi se još prženice prijedoše. Ja sam "sa otim" željama pokazo da sam svinjče, a ti sa ovom def da si majstor +++

јамајчанине, дефинисао сам га како сам га схватио.

Ма може и овако... ионако ћеш да догураш до сто поена лоло

Имам ортака који једе хлеб и банану.