Prijava
   

Kamenjarka (značenje)

-Devojka između 15 i 35 godina, ambicioznog karaktera. Svoju karijeru gradi na osnovu nekih svojih ženskih atributa (gluteus ili bujno poprsje) a nikako na osnovu svog intelekta, kog i nema. Glava zmaja, telo samuraja.

Ova vrsta se uglavnom viđa po separeJima, splavovima(nema u Nišu) i voli da se vozi zDžip. Omiljeno piće "može", omiljeno jelo Patka (Niška patka crvenokožica).

Studira neki menadžment prava za međunarodne interkontinentalne relacije, vrlo uspešna kada su u pitanju ispiti jer prvo "primi" pa posle "daje" profesoru na ispitu (znanje naravno bezobraznici jedni).

Pre upotrebe obavezno se savetovati sa prijateljima, zbog neželjenih trudnoća ali i mogućih prenosivih polnih bolesti.

Komentari

Veoma vesto si stavio ove zagrade i u njima napisao znacenje , jer zelis da objasnis sta to znaci. +++

Kamenjarka je jeftina i isluzena kurva (znacenje prostitutka). Ovo sto ti objasnjavas znacenje ima vise modernih izraza poput sponzrusa (znacenje).

Ha! U svakoj zagradi novo iznenađenje! Vispreno, nadasve...

Mozda nepotrebno pametujem, al' da napisem kako je po meni nastala rec. Ulica koja povezuje "picin park" (ispred pravnog fakulteta a preko puta autobuske u Beogradu) i Zeleni Venac, zove se Kamenicka, pa su i prostitiutke koje tu ordiniraju dobile titulu Kamenjarke. Naravno postoje nazivi koji su izvodjeni iz ovog osnovnog:
Kamencic-podmladak, prostitutka u pokusaju ili u perspektivi
Soder-grupa prostitutki
...

pardon, park je ispred EKONOMSKOG fakulteta

Ти си буразеру право освежење за сајт. Требало би те у културни дневник!
Где си био до сад?

Ovo je nula, nešto što zna i Miroljub Petrović,izlizano....jedino mi se svidjela prva zagrada (nema u nišu), jer kapiram on je iz niša pa je to neka fora, inače nisko i plitko