Prijava
   

Kinesko mučenje vodom

Prema nekoj urbanoj legendi, vrsta mučenja koje cilja na psihu. Izvodi se tako što se žrtva potpuno imobiliše, dobro uveže da ne može ni da mrdne i postavi se jedan sud sa vodom iz koje kaplje pravo na glavu onoga ko se mukama podvrgava. Najbitnije je da kaplje potpuno istim ritmom, ravnomerno i nepromenjivo sve vreme, da mučenik tačno uhvati ritam i da zna kad koja kap dolazi.
Priča se da je efekat tog jednog te istog ritma kojim se lagano u glavu čuka poražavajuć, da ljudi od toga lude toliko da i najkrupniji i najjači čovek plače kao malo dete i moli za milost. Samo je pitanje vremena ko može koliko da izdrži. Ali mučitelju nije ni bitno; on lepo postavi aparaturu i žrtvu i može da ide da pozavršava druge poslove. Samo povremeno obiđe i, ako vidi da još nije urodilo plodom, dolije novu količinu vode u sud i slobodan je. Lepo, čisto, bez da se zamuči i isprlja ruke, a efikasno.

- E, ovaj spot znam! Sa'ću da pojačam! Slušaj! Zar nije dobra stvar?
- Lepo si rekla, stvar. Jer, pesma nije.
- Uf, ajde što si mrgud, nego si još i staromodan! Baš ekstra zvuči!
- Ženo, svaki dan, ceo dan puštaš to. Osećam se kao da izvodiš kinesko vodeno mučenje: tačno znam, isti debilni ritam, ono kok-kok, jedna debilna te ista melodijica koja ide u krug beskrajno i jedna rečenica kukumavčećim glasom u krug...
- E, znaš šta...
- Ne, znaš ti šta! Izdržao sam dva, ovo je treći dan, dosta je! Razbiću ili TV ili tebe ako ne prestane, bre!
- Iju, šta ti bi?!

Komentari

Iskusno, testise... +

A dobro, jedan TV manje-više...

Митбастерси су доказали да је мучење трве.

Mater im jebem, ovaj moj bogalj od brata uvati tako jednu pjesmu pa je siluje nedelju dana po 10 puta dnevno, 3 puta sam vadio osigurač da nema struje da pusti, nabijem ga na kurac.

+ k'o vrata

Nije dobro, minus. I netačno napisano, npr.

Najbitnije je da kaplje potpuno istim ritmom

Totalna glupost, naprotiv treba da kaplje random, jer se mučenik napinje i grči kao da svakog trenutka pada kap, jer ne zna kad će pasti, i bude mnogo efektniije. -

Ne bih rekao, Dionysio. Više ubija u pojam kad tačno znaš i šta ti sleduje i kad, a nemaš uticaja da to promeniš. Monotonija je gori ubica za psihu.

Добра техника, а и дефка!
+++

Jebeš muku, bitno je da kaplje odnekud!

Pa možeš ili ne moraš da kažeš, ali ja kažem kako jeste. Je l gore da ti šine neko šamarčinu na svakih 23.7 minuta, i ti znaš kad će ti šinuti šamarčinu i pripremiš se, dobiješ šamar, i posle se opustiš, ili da ti neko roka šamare na random, može da ti poveže 3 komada u 3 sekunde, da čekaš i stalno budeš u tripu sad će sad će, da taman treba da zaspiš dremež te hvata opustiš se, kad ono bum! i uglavnom da stalno moraš biti napet, zgrčen, u stegu nekom nešto? Eto, ok sad kad sam ti nacrtao (iako sam se iskreno nadao da ne moram) pozdravljam te.

Nisam napisao da kaplje svakih 23,7 minuta. Doduše, nisam precizirao kadencu jer sam računao da nema potrebe da se crta da kaplje npr svake sekunde ili brže. Pozdravljam te

плус али је фраза неупотребљива