Prijava
   

Kletva

Mećava. Jebena mećava ti sada treba. Tvoje, ej tvoje cure se jebavaju sa drugima. I buduća i bivša. Ma sve su lake, posmatrali mi to ovako il' onako. Uglavnom im izbija želja iz očiju. Željne bre!
A ti si jedina budala koja u takvim devojkama sagleda neku drugu, bolju stranu, koje inače nema, nego si je ti stvorio u svom malom imaginarnom svetu. A tebi nekako teško, žalosno ti gledati kako ih gubiš, dan za danom. Ne možeš ih spasiti. Pokušao si, al' kad su zaslepljene močugom od 22cm onda ne razmišljaju najrazumnije.
I nekako, poželiš iz dna duše, da baš one ostanu same na kraju. Da ih gledaš, izjedene životom koji su vodile. A bile su tako vesele i "druželjubive" u početku. A ti sediš, piješ, pišaš i gledaš ih šta rade. Neka rade one svoje, a ti nađi neku Mariju il' Sanju. Ma kad te i ta sjebe, makar ćeš moći da budeš tužan k'o čovek, uz pesmu.
Gledaš ih, a potom pijan bacaš kletve raznorazne. Kuneš i jednu i drugu, ma i treću. Sve! Lakše ti neće biti, to će možda doći s' vremenom, ali makar si nekom gore skrenuo pažnju na krvne delikte koje te rospije vrše nad tvojom dušom, ako je još uvek imaš. Nakon kletve, nadaš se da će to sve neko gore regulisati kažnjavajući njih, a i tebe što si ih uopšte gledao, jurio, voleo, i na kraju prokleo.

- "Pusti najveću mećavu Gospode
jabuku s krova nikad da ne pogode
burme venčane kum nek' pijan izgubi
nek' je nikad niko ne ljubi..."

Komentari

Veruj mi kad ti kažem. Ovo je sjajno.

il' Sanju. Ma kad te i ta sjebe

овим си ме купио... плаш!

myth sve su iste brate. bar velika vecina. i onda ove sto su dobre misle da grese pa i one postanu drolje. i ko im jebe mater. radi sto ti je lepo. +

Hahaha ko im jebe mater xD

Fala ljudi na podršci. :)

i onda ove sto su dobre misle da grese pa i one postanu drolje.

Janpi, brate, upravo to proživljavam.

i ko im jebe mater. radi sto ti je lepo.

Baš tako ću i uraditi. Legenda si, brate. Hvala.

Je l' ovo nesto na temu vcrsnje price?? :D

A ti si jedina budala koja u takvim devojkama sagleda neku drugu, bolju stranu, koje inače nema, nego si je ti stvorio u svom malom imaginarnom svetu.

Taj rad. Pljuščina. :) Biće drugih, nadajmo se boljih. :)

Ani, svaka sličnost sa stvarnim osobama (sa mnom!) i događajima je slučajna. Nema veze sa našim sinoćnim pričama. :)

Mentalac, čoječe jes' to ti? Jedva sam te prepozn'o. Fala brate. :)

Ovo je vrhunska definicija. Pljas i patrik.