Prijava
   

Kontrolori GSP-a

Čovekolika bića nastala mutacijom "socijalnih slučajeva" i "tehnoloških višaka" radnika GSP-a početkom ovog veka.Kreću se,žive i love u manjim grupama(2-3 jedinke istopolnih ili mešovitih jedinki) duž svih GSP linija , s tim sto se veće populacije mogu naći pri centralnim linijama , dok se na početnim stanicama vrlo retko susreću. Love uglavnom danju , a zabeleženi su pojedini napadi u sumrak i noću. Preko dana ovakve grupe možete videti kako nezainteresovano i bezopasno stoje na stanici medju svojim žrtvama. Lov počinje u trenutku otvaranja vrata autobusa, kada se u maniru veštih lovaca rasporedjuju na ista.Nezainteresovani putnici bivaju napadnuti pošto kontrolor otkuca kartu u aparatu. To je signal da prvi kontrolor , koji uglavnom stoji do vozača krene uz prigušeni krik "karte na pregled", skenirajući potencijalne žrtve koje uspaničeno kreću ka sredini basa gde ih u zasedi čeka drugi kontrolor. Kada odabere žrtvu, kondukter gsp-a se ustremljuje na nju pokušavajući da joj što pre istrgne ličnu kartu. Uzimanjem lične karte, zadaju šokantan udar žrtvi kojoj polse žestokog reza po novčaniku dugačkog 1500 din konačno posustaje. Tada lovac ostavlja svoju žrtvu da lagano umire od muke i ustremljuje se ka sledećoj.
Naučno još nije dokazano koliko je žrtava potrebno jedoj grupaciji dnevno, ali se smatra da jedoj grupi kontrolora dovoljno 10-12 žrtava na 8 sati.
Telo ovih bića prekriveno je karakterističnom belom košuljom ,kravatom i plavim sakoom sa obavezno izvezenim GSP na grudima.Dok na većim temperaturama odbacuju plavi sako i bivaju prekriveni samo belim košuljama sa izvezenim plavim slovima GSP.Neretko, u zimskim periodima, dešava se da kontrolor svoje plavo krzno kamuflira civilnom jaknom ,karakterističnom za žrtve, kako bi se neupadljivije privukao žrtvama.
Lov im se intezivno pojačava početkom svakog meseca .Vrlo je teško razlikovati mušku od ženske jedinke. Ne napadaju žrtve starije od 70 godina. Za 8 sati aktivnosti su u stanju da migriraju do sto kilometara u potrazi za plenom
ODBRANA: Najbolja odbrana od ovih krvoločnih bića je markica za tekući mesec,besplatna legitimacija za prevoz ili otkucana GSP karta.
U ponekim slučajevima zabeleženo je da su lovci puštali svoje žrtve kada su se iste pravile lude, imale veoma oskudnu garderobu(mini suknja, veeeliki dekolte)ili bile vido trudne. Zbog ovakvih slučajeva (trudnoća,mini suknja) ova vrsta kontrolora GSP-a se smatra humanijom od svojih srodnika kontrolora na prigradskim i međugradskim linijama koji svojim žrtvama ne praštaju u takvim situacijama.

Komentari

xexexe ovo je super, +ic

heheheheh,ijaoooo svaka cast :))))