Prijava
   

Konzerva

Osoba limitiranog pogleda na svet. ,,Ili si sa mnom ili si protiv mene" je moto svake konzerve. Nema između, sredine neke, svet je onakav kakvim ga konzerva vidi. Svi koji se ne slažu u potpunosti i u svakom aspektu sa njim, su prosto inferiorne budale, koje imaju zamagljen pogled na svet.
Konzerva je uvek u pravu, i ne postoji nikakva mogućnost promene mišljenja. Jedini izuzetak je kad slepo prati nekog drugo, pa ako on promeni mišljenje, menja ga i konzerva. Naravno da to nikad neće priznati, no nije poricanju razlog stid ili sram već konzerva stvarno smatra da nije promenila stav. Svoje stavove će braniti slepo bez obzira na to što taj isti stav vrvi od nelogičnosti.
Upravo ti dovodi do glavne osobine konzerve - nekorišćenje mozga. Konzerva može biti dosta inteligentna, ali je isuviše ograničena zbog limitiranog pogleda na svet. Prosta je istina da je svaka konzerva fanatik.
Generalno su sve konzerve velike prženice i primarijusi. Problem je što se većina ljudi koji stupe u kontakt sa konzervama povlači, vodeći se parolom pametniji popušta. A konzerve se kote.

Primer nažalost nije neophodan. Pogledajte samo koliko je konzervi u politici, estradi, prosveti. I tu ne mislim samo na našu zemlju, već ceo svet. Konzervi ima svuda. Koliko ih možete nabrojati samo na Vuki?

Komentari

Komentar je potpuno suvišan ali +++

Konzervirala sam ovo! ;)

Драго ми је! :)