Prijava
   

Krajnji ishod

Krajnji ishod je onaj put koji izabereš na raskrsnici života, levo ili desno. U početku ti je možda svejedno, ali na kraju svega ti je taj krajnji ishod vrlo bitan i uvek će ti se činiti boljom solucijom da si izabrao onu drugu stranu umesto ove tvoje.

Osnovnu školu se provlačiš i teraš svoje roditelje da se crvene. Jebiga, rat je kriv a ne moj jedinac. Da nisu padale granate '92 ne bi on pado iz 6 predmeta u 7. razredu osnovne ( uključujući i iz veronauke). Srednju da ne pominjem, a o fakultetu da ne pomišljam. Završavaš ko navijač/narkoman/sitni lopov, isti ti je kurac, prop'o si i ovako i onako. Krajnji ishod – FEJLOVO SI MAĆORI.

Osnovnu si primerno dete, sve petice. Nisi čak ni izosto dok je Zvezda/Partizan i njihovo ludilo okupiralo tvoju selendru od grada. Bio si onaj koji je prijavljivao momke koji su navedeni u prvom primeru. Srednju si đak generacije, faks završavaš sa prosekom 9.82. Imaš neki mizeran posao u odnosu na tvoja očekivanja ali dovoljno za neku „kurveštiju“ kako tvrdi tvoja majka koja je njenom sinu prvaku izrodila dvoje kopiladi i uništila mu karijeru i život. Voziš neku Alficu u najboljem slučaju Golfa četvorku. Sve u svemu – NIJE LOŠE, AL MOŽE I BOLJE.

Prvi lik prezire drugog. Za njega je ona ista štreberčina kojoj je razbio nos jer ga je prijavio. Drugi pak ponosno kliče prvom da nije raspali narkoman koji živi na grbači staraca koji su pukli po živcima od njegovog života, ili u najboljem slučaju u garsonjeri sa tapetama od 25 kvadrata u Borči. Ali opet, prvi ponekad utučen od ko zna čega pomisli kako bi bilo da je seo jednom u životu i pročitao lektiru, a drugi zamisli da je i on mogao pobeći na onu tekmu, možda bi i bolje bilo. Sve u svemu, uvek ona ista dilema.

Krajnji ishod: Dobro je!

Komentari

Dobra defka. Onako baš sam znao i pre pluseva koja je Devetarova, koja je od Pacova.

A kako si udenuo lepo ono Zvezda/Partizan.....da ne bude da vučeš na jednu stranu pa da te drugi pune minusim lololo

Zezam se. Prijatno si me iznenadio na ovom takmičenju.
+

Да се не лажемо ишло се и кад Партизан гостује :) само да се није у школи :)

Да се не лажемо ишло се и кад Партизан гостује :) само да се није у школи :)

Ja sam im'o razrednog Grobarčina, ako je tekma u pitanju opravdano, ali i vašima je opravdavao isto. Nije hteo da deli. Vol'o je decu što idu na tekme pa čije god da su.

Krajnji ishod: nema nazad!

Dobroe, cipeliću! ++

Krajnji ishod +
Onaj prvi pasus ko andric

Одлична је Цокуло. +

Bravo Devetare, kvalitetno! +

najbolja koju sam u drugom krugu procitao.

Ti si devetare ne za desetara no feldmaršala! Izbriši Partizan (dok je vreme i dok jošte možeš - misli na unuke ;)) i dobijaš Zvezdu ;P Dedera Delijo!

Нека мало и комшија у мојој дефиницији :)

Nisam verovao da će Cokula ovako nešto da napiše. Bravo, Dan'lololo +

izvrsno, generale, jel vis kako moze :)
+++