Prijava
   

Kreativni haos

U jednostavnosti leži lepota. A svi mi težimo lepom životu. Dakle, da bi naš život bio lep, mora biti jednostavan. A da bi bio jednostavan, između ostalog mora imati određeni ritam. Određeni ritam vodi u monotonost, a monotonost u dosadu. Čovek, kome je dosadno, ne smatra život lepim, a kamoli jednostavnim.
Kreativni haos, jednostavan u svojoj kompleksnosti, je prostor u kome se jedino ti snalaziš i osećaš prijatno. Nepravilni niz, sa određenim zakonostima, koje samo ti primećuješ. Ako se u njemu snalaziš i osećaš prijatno, nije ti dosadno. Pošto ti nije dosadno, znači da ti život nije monoton. Ako nije monoton, to znači da je teško uočiti ritam po kom funkcionišeš. Ako nema određenog ritma, nema ni jednostavnosti. A pošto iz jednostavnosti proizilazi lepota, to znači da nema ni lepote. A ipak ti je život lep i jednostavan. Naizgled nelogično, a opet na neki lud i čudan način logično.

Komentari

Imam najjači skor ikada. Ovu defku nije ukupno ocenilo ni 15 ljudi. Havarija! :)

steta sto slabo ko cita vise +

Baš šteta. Briga mene za skor, al' ne volim ovo. Nek idu il' plusevi il' minusevi, al' samo neka idu.

serious da dižemo bunu protiv dahija? :D

moracemo...nekad bilo ako je dobra imam 30 i vise pluseva razliku, ako nije brisem...ovo sad ne znam sta da radim, kad je ne vidi ni 20 ljudi.

Tu modovi nisu radi kavzi,
nit' je rad Kaizen nam drag,
al' je rada sirotinja raja,
koja defke vise pisat' ne može,
Ni trpeti novi izgled sajta.

Evo ja sam poceo :)

Ooooodlična! Vrhčina na kub!