Prijava
   

Krpena lutka

Beskičmenjak, ali ne u kontekstu pizde, već zbog mogućnosti da čovek nema krštenu kost u telu jer su pokreti njegovih udova očigledno u koliziji sa komandama koje zadaje mozak. Ruke i noge krpene lutke prave takve kretnje da zaista izgleda kao da su samo prišivene za telo sa potpunom autonomijom.
Kada sedi miran, opasnosti nema, ali zato bavljenje sportskim aktivnostima ili pokušaj ćuskanja prilikom izlaska, sa sobom nose bezbrojne opasnosti kako za krpenu lutku tako i za one koji su sa njim u društvu.
Doduše, ne treba ga mešati sa Gumifleksom, jer niti je pokušavao da sebi popuši kurac, niti je uspevao da poštedi sebe modrica i masnica posle padova niz stepenice.

- Dobro bre Marko, gde si do sad? Čekali smo te ispred kluba više od pola sata i na kraju nam dopizdelo, pa smo ušli bez tebe.
- Nema veze, nisu me mnogo smarali na ulazu... Čekaj malo, što si pustio Paju da igra? Jesi li normalan?
- Ma nisam, eto ga tu... U jebem ti, pa kad se iskrao mamu mu namazanu?
- Šta kad se iskrao? Pa odlepi pogled od Neveninih sisa, pa ćeš primetiti. Brate znaš da je Paja krpena lutka, sav je neartikulisan sa rukama i nogama, kao da su mu prišivene za telo. Napraviće neko sranje.
- Šta odma' paničiš koji kurac? Igra dečko sa ribom, nikome ne smeta.
- Trenutno ne. Ako zakači konobara, biće problema. Još više će problema biti, ako zakači nekog od mrštavaca koji su trenutno oko njega. Dok mi njima objasnimo da je zec zec, odoše muda, a onda ćemo pod borbom morati da se probijamo do izlaza.

SK 2016

Komentari

Gle 'ladno i Gumifleksa :)) pozz za drugara stripadžiju!

+++

Esi video brate, taman sam i tvoje trudbeništvo udeo u defku lolo

Super si uklopio Gumija u celu tu priču

Jebeni Gumifleks lololo

Ok je ovo, samo mi primer malo njah.

+ dakako