Prijava
   

Kršna

Devojka koja krši dijete.

Komentari

A čije dete krši hnjo hnjo

Šta ti bi, Agilni ?

Kupam se na plazi, ovo su najace definicije, samo niste svesni toaako ste kod kuce. Evo, svi kazu!

Pročitaj i koju Deretićevu knjigu, da se pored rekreacije malo i edukuješ o istoriji naroda Srbskoga.

Plaže ne postoje, one su judeo-masonske izmišljotine

Jedna od mnogih slabo poznatih istorijskih činjenica otkriva da je 832. godine Španijom vladao kralj Radomir . Deretić je do ove informacije došao istražujući poreklo Fidela Kastra , koji je bio Kelt. Daljim izučavanjem Kelta u Španiji, Deretić je potvrdio saznanje da su nekada Španijom rukovodili Srbi, a da sam Kastro ima srpsko poreklo.

Interesantna činjenica do koje je Deretić došao je i ta da se Portugalija pre rimskog osvajanja zvala Srbija, a da su ljudi koji su se opirali rimskom osvajanju u Španiji nosili srpska imena. Ime poznatog pisca Servantesa je proizašlo iz imena Serbantes.

Zatim, malo ko zna da su svi Sloveni Srbi, dok svi Srbi nisu Sloveni . Sloveni su samo deo Srba koji su prihvatili novo ime. Potomci Slovena su se u 6. veku pojavili kao ratničke družine koje sa Dunava počele da napadaju Rimsko carstvo. Autori sa Zapada su zabeležili ove događaje iz šestog veka i na osnovu tih nepotpunih zapisa je prihvaćeno da su se Srbi pojavili tada, u 6.veku.

Tačno, SokOdZove, evo ti još materijala, da proširiš vidike https://www.goo.gl/xqWAmk

MOJI SU VIDIKOVI PROŠIRENI SAMO MI ŽAO OSTALIH SA SAJTA ZABAVNOG KARAKTERA VUKAJLIJA.KOM KOJIMA SU OČI ZATVORENE A ISTORIJU UČE GERMANSKO-VATIKANSKU SA BERLINSKOG KONGRESA