Prijava
   

Kućna brucošijada

Manifestacija koju organizuje grupica novopridošlih studenata na inicijativu potencijalnog alfa mužjaka sa praznom gajbom, pod izgovorom "ajmo neku mirniju varijantu da se bolje upoznamo". Skup totalno različitih likova, ali sa identičnom željom za prisustvom što većeg broja novih koleginica koje bi se odazvale pozivu.

Kako vreme odmiče, stidljiva bleja se pretvara u haos i sistematsko uništavanje stana. Dok vlasnik jazbine čupa kosu i psuje suv lebac, pitajući se koj' ga je kurac naterao da zove bagru, stondirana ekipa već uveliko drema, rumeni šaban u "Beki Bekić trubjut" šulji po deseti put smara da se pusti "Medeni mesec", nudeći se polupijanoj gotičarki da joj drži glavu iznad šolje kako bi je izvatao za dojke, a pregorela dva brđana kreću sa ispijanjem domaće brlje, kontajući da nijedna od cava nije u fazonu za kratak blajv u toaletu.

Kad se amtosfera utiša, svetla popale i masa shvati da je sutra novi dan, ispod jakni se budi lik koji je prvi overio, tražeći telefon da napsuje kevu što mu je presolila poslate sarme, isfrustriran jer je ružno sanjao.

- E, je l' bi došao neko sutra da mi pomogne da očistimo malo ovaj lom?
:tišina:

Komentari

Dobra definicija +

Opravi ovo:

изговорм
толатеу
, Румени

Meni se ovo par puta desilo, uz posetu par patrola i intervetne tokom veceri, +

Brate, kako ti sabijaš!

Neko je prepisao scenario iz Stiflera.. Minus.

Neko je prepisao scenario iz Stiflera.. Minus.

A jbg, moram nekako da skupljam plusiće he he