Prijava
   

Lendskejpara

Ekstremno debela riba. Triplus sajz model koju bi, za slučaj da se bavi tim poslom i da uporno ne ruši stalke sa rasvetom u studiju, mogao fotkati isključivo podešeno na lendskejp mod, mada i nije neki pejzaž, jbg. Džaba (d Hat) joj je ako je eventualno prihvatljiva u faci, jer je verovatno već toliko nesrećna sobom da se ošišala na kratko i zastupa stavove Žena u crnom dok šeruje citate Meri Vulstonkraft po Fejsu.

Nezanimljiva čak i ljubiteljima BBW-a, pravda se da je tako jer su svi muškarci svinje, a ona je komplikovana. Ako oni nisu krivi, onda je ceo svet, kao i dežurni krivac - jebena nervna baza zbog koje jede kao popisna komisija. Nemoj joj reći da je debela, poješće te. Nemoj je slagati da nije, poješće te. Ako ne zaplače prvo i da ti fore da zapališ van dometa njene gravitacije.

- Opa, novi lejzi! Dodaj te kokice, počinje tekma.
- Čoveče, seo si mi na švecu!

SK 2016

Komentari

Неће да линкује ово јебем му матер https://www.youtube.com/watch?v=c-BM_WpNpa8

Ahaha, vidiš, može i fotografisanje iz vazduha, takođe surovo poređenje!

Ne volim ove izraze gde prvo moram da guglam da bih ukapirao. Plus nije neki sleng kapacitet. Plus averzija prema anglicizmima kojima smo preplavljeni... A u suštini
Sve u svemu -...

Apsolutno se slažem da je previše anglicizama, ali "lendskejp" ti je danas nešto kao "dobar dan". Mada sam računao na slično obrazložene minuse, ok mi je to :)

+ zbog primera sto se mene tice B-)

KValitetno napisano sa puno forica (džaba d hat, poješće te). Prilično slikovito, a mogu da se kladim da si se suzdržavao da se ne raspišeš već da svedeš na neku meru.

Izraz je žešće primenljiv, ako ne kao 'lendskejpara' onda kao 'treba joj lendskejp mod da se slika'

+++

Jok i nisam se suzdrzavao :D

Agilares imaš ''dok'' dva puta posle Žena u crnom.
Inače +, iako se slažem sa Bulgakovim da smo preplavljeni anglicizimima, ali se istovremeno ne slažem da ovaj izraz nema sleng kapacitet.
Ha Bulg, kakav sam majstor. Slažem se sa tobom i ne slažem u isto vreme.

istovremeno ne slažem da ovaj izraz nema sleng kapacitet

Mislim da neće zaživeti. Pošto nisam znao šta znači lendskejp, pokušao sam bar da ga nekoliko puta da izgovorim da vidim kako zvuči. Teško izgovoriti s ovim sufiksom -ara a da zvuči spontano.

Ma to ti je za ove mlađe generacije koje i onako srpski sve slabije govore, pa im je engleski ko maternji :) Ima samo da klizi.

Ja nisam hteo to da mu napisem :)

Poštedeo sam te muke :)

У примеру сам кажеш значи Ђоша и то је то..+++

Jao, nemoj mi tog gmaza netalentovanog...

Ту се слажемо...

Bezveze, pomislio sam da je rasni ili kornelije napisao.
Ti bre agilni ko da imas sesnaest godina...

Hah, Šarlo, nije prvi put da mi takav komentar ostavljaš. Isto je bila definicija nekog ovakvog tipa, ne mogu da se setim sad.

Ovo videh iz ofa još danas, htedoh onda nešto i sam na foru ''zumiran/a'' al' onda više nije to to... Skroz ok def, malo pretrpano naširoko nestandardim izrazima ali nova tvorba, urbana pritom... +++