Prijava
   

Maher

Izraz koji koristimo kada hoćemo da kažemo da je neko majstor svoga posla.On zna. On može. On hoće. On to radi sa lakoćom. Pitaš se da li se uopšte oznoji dok obavlja svoj posao. Da li uopšte razmišlja dok radi, jer misliš da je rođen tako.

Ali nije.

Ma koliko izgledao doktorski dok obavlja svoj posao, on je prešao velik i širok put dok je došao do te tačke. Na svom početku, on možda jeste ili nije imao određenu dozu talenta, ali brale moj litre i litre znoja su tu prolivene pored toga. Dok su drugi odustajali na početku ili kad zagusti, on je stisao zube i muda i nastavio dalje. Njega je na putu ka uspehu pratila volja i snaga da izdrži. Nije bio pička, jednostavno rečeno.

Zato nemoj da te čudi kada vidiš da se ne raduje prilikom završenog posla. On nije hvalisavac. Njemu ne treba neko da kaže da je maher, jer on zna kroz šta je prošao i vidi svoj napredak i bolje poznaje sam proces i od tebe i od mene.

On će uvek reći da je moglo bolje, iako možda ne postoji neko ko bi to trenutno bolje mogao izvesti. Ali on će pokušati. I što više bude napredovao, biće samokritičniji.

Jer čisto savršenstvo je granica.

Zadovoljna korisnica- Jao Milane, koji si ti maher. Nikad u životu nisam imala seks sedam i po sati... Jao, ne mogu da ustanem. Mislim da je ovo najbolji seks ikada.
M- Ma moglo je to i bolje...Nisam ni svršio...