Prijava
   

Megalomanka

Ona je tako luda...i tako posebna.

Ona ne izlazi nikada, osim kad ide na svirku Dubioze Kolektiva ili na Beer Fest ili na bilo koju od stotinu "kulturno-obrazovnih" manifestacija koje je posetila u prethodnih mesec dana.

I nema prijatelje, ona je usamljenik. Stepski vuk, bačen u ovaj bezbožnički svet, nestrpljiv za njenu ludost...i posebnost. Osim kad pozove neke drugarice da uz čiz kejk i flašu prvoklasnog merloa gledaju slike Boška Jakovljevića u kreacijama Verice Rakočević za "proleće-leto 2013". Ili kad ide na premijeru "Mizantropa" sa njenim školskim drugaricama iz filološke gimnazije u kojoj je rado pohađala kurseve italijanskog, katalonskog i naravno dobrog, starog, odavnom umrlog LATINSKOG.

Avaj, i pored sve te usamljenosti, njoj je bogougodno u stanju apatičnosti. Jer ona je zen-budista. U časovima osame rado iščitava genijalne stupce Kafkinih i Heseovih dela. Naročito delove o neshvaćenosti, robovanju sistemu i primitivnosti banalnih malograđana.

Ne, ne možeš je dotaći. Jer ona je emocionalno nedostupna, društveno uštogljena. Ona ne može voleti niti iko može voleti nju, jer je tako luda...i posebna. Iako je preko nje prešlo pola Zvezdare i ceo Voždovac...ONA NE MOŽE VOLETI!

Betoven i Mocart su odviše ordinarni, gramofon vrti Vivaldijeva četri godišnja doba. Ona naročito voli zimu, jer zima rastera ljude s ulica i ulice ostanu puste kako bi ih samo ona posmatrala, kao da su stvorene za nju.

I verovatno će, tokom večerašnje kupke uz eterična ulja i mirišljave soli, Venus brijačem preseći karotidnu arteriju u vrućoj vodi...Zbogom okrutni svete koji ne dopireš do njene tvrdokorne kakune individualnosti. Ti koji nemaš strpljenja za genija samoće i bola.

Ona je tako luda...i tako posebna. Ona je MEGALOMAN.

-Ćao anđele, gde su ti krila? he he
-Odjebi strvino malograđanska, zar ne vidiš da čitam Ničeovu genealogiju morala?! Misliš li da bih svoju personu degradirala zbog primitivnog ološa koji se dovezao Ladom u ovaj otmeni bar?
-OŠ KURČINE?
-Pa može hihihhi. Ali moram da te upozorim, mnogi su pokušali, ali svi su došli do istog zaključka MENE NE MOŽEŠ VOLETI!

Definicija je napisana za Mizantrophy

Komentari

Jebote kako je ovo dobro!!!
+++

Одлична. Свака част. +++

Jebote kako je ovo dobro!!!
+++

колко спонтана дефка јеботе

-OŠ KURČINE?
-Pa može hihihhi.

vako se meni jednom desilo
oudlična defka +++

Vrlo zanimljivo. Tedoks.

ćao andjele, gde su ti krila je stvarno mnogo bedna fora..

Jebote kako je ovo dobro!!!
+++

Ojebo. Mogo si linkovati defku za ovo hihi, vrhunska svakako

Ipak će se oni na kraju voleti. Ili će samo da se jebu?

U mnogo dobro, omiljene!