Prijava
   

Metalac sa smislom za humor

Tip koji je potpuni antipod onom ,,TRVE-KVLT-mrgud-đavo-pegla-toster-pržarija metalcu.''
Uvek zna da se šali i na svoj i na tuđ račun. Muzika se za njega,jednostavno,podrazumeva,i on smatra da je,shodno tome,potpuno izlišno bilo kakvo dalje pokazivanje svog ukusa,nametanje sopstvenih ,,ispravnih'' stavova i pokrštavanje ,,zabludele mase'' da pređe na njegovu stranu (cause he has cookies!). On,jednostavno,uživa u tome da podjebava druge,ali i da malo primi nešto na sopstveni račun. Pred njim i njegovom oštroumnošću i ubistveni blekeri bi se postideli i pokunjeno otišli na espreso u kafić u centru grada.
Obično znaju,iz zajebancije,da zapevaju nešto što nije ,,mjetal'',al to sve rade samo sprdnje radi.
Ovakvi su mnogo zahvalniji,jer je kod njih,za razliku od pržarija i muzičkih drkadžija,uvek moguć dijalog i zagarantovan smeh.

MetalacPržarija:,,Jao,što sam skinuo najnoviji album Behemota,znači tehnički skroz savršen,gitare cepaju...''
MetalacZajebant:,,ŠiJo mi ga Đura. Nemaš pojma da je taj gitarista kao klinac bio na razmeni učenika u doba eks Juge i da ga je Bajaga učio da svira.''
MetalacPržarija:,,Marš u (piiiip) materinu,kako se usuđuješ!?''
MetalacZajebant:,,Srce si mi slomilaaaaa kao vazu staklenuuuuuu...''
MetalacPržarija:(besno napušta mesto događaja)
MetalacZajebant:,,EJ INES! Nemoj da čujem da si se dao nekome,pa da opet tugujem kao kad mi je crkao toster,pa sam morao da okrećem hleb na ringli!(u sebi misli:,,jao,kakav moron'')''
Okolno društvo:(padanje od smeha)

Komentari

Да ли ми верујеш да сам знао ко је аутор пре него сам оценио?

Али докторе, какве има везе ово има са метал музиком? То што је металац сам схватила као споредну ствар, ко кад би ми рек`о да је он обук`о плави џемпер. Око разних ствари има пржарије и зајебаната.

Тако је,пржарија има у свим браншама. Ја сам само навео пример из,условно речено,своје бранше.

Minus. Uopšte mi se ne svidja to što se metal i oni koji ga slušaju odvaja od drugih na ovaj način. Ne vidim zbog čega ima potrebe objašnjavati da i metalci umeju da budu duhoviti. Kakve veze ima muzika sa smislom za humor?

e da, slažem se sa gamby-jem... a ovakve likove, mi u ekipi, nazivamo iskusnjacima iliti „iskusan lik-metalac/tehnaš/hoper....”

Od mene plus. Jbg ljudi nisu shvatili da je ovaj primer "normalnog" tu samo radi kontrasta prema ovoj drugoj krajnosti, pojava koja ipak jeste tipicna za metal vise nego za neke druge muzicke pravce, gde nije toliko na ceni biti "oprasan".

Људи,не одвајам ја сам метал него људе који га слушају. Побогу,зар и вас не нервирају они препржени ,,мејд ов стеел'' металци? Е,па,пошто су они овде већ описани,морао сам да прикажем и другу страну.
Не видим у томе нешто лоше. Већ сам у ПРВОЈ(да,да,првој) реченици навео да је то само подврста,да ово није генерализација. Јебига,изгледа се људима више свиђа кад се пљује по позерима него кад покушаваш да прикажеш и другу страну медаље.
Ето,Mr. Paradox је објаснио.

metalci smarateeeeeeeeeeeee

metalci smarateeeeeeeeeeeee

won

Brate, opisao si me. Ja slusam sve sta mi se svidi, pa cak i ponesto iz Granda, ali su mi rok i metal omiljene vrste muzike. U drustvu svi znaju da ja slusam metal, pa ih ponekad iznenadim sa Semsom ili Gogom. I najcesca reakcija je "okolno drustvo: padanje od smeha". :D

Нисам баш сигуран да су металци духовити, пре бих рекао да они покушавају бити духовити али им баш нешто не иде...

Мислим да се неко, описан овако, никада не би назвао металцем...
Ту "титулу" највише користе позери и недојебани клинци (читај опет - позери)
А по мени, једини поштоваоци метала и јесу баш ови ликови из наслова, а пржарије су у металу само док не открију радодајке са "Вајт Сензејшна", онда покажу своје право лице, и чувену реченицу "па брате сазрео сам..." \m/

Ovo je moj zivot opisan u nekoliko recenica...

Pronašao se. Mada ne volim da sam sebe nazivam metalcem. Nekako je pozerski. +