Prijava
   

Mirno spavaj

Kratak, jak zvuk i crvena tekućina razlivena po podu.

Jebiga, nisi ti delio karte s kojim si igrao. Ne pitaš se. Ne budi naivan. To nije vrlina. Znaš i sam da si ceo svoj bedni život bio zaglavljen u šupku društva. Bez ikakve šanse da izađeš odatle.
Da si samo skup kostiju i kože, možda, ali samo možda, bi te makar jednom poštedeo taj tvoj usrani život. Možda bi u jednom trenutku svi konačno digli ruke od tebe i ostavili te da patiš u tišini.
Znaš kako, verovatno nije tvoja krivica što si se rodio u najnižem sloju društva, zemlje koja je već dovoljno nisko. Nije ni tvoja krivica što je svaki tvoj pad propraćen oduševljenjem, a svaki tvoj pokušaj da ustaneš udarcem u pleksus.

Nisi ti, prijatelju moj, izgubio mnogo. Nisi ni imao šta da izgubiš. Rođenjem si nasledio ogroman bol sjebanih ljudi. Nisi se dao dugo, dugo. Čak si i probao da funkcionišeš kao drugi. Probao si da se uklopiš u monotonu, mrtvu, mučnu svakodnevnicu. Nije išlo. Gledao si ljude kako prolaze pored tebe, zavideći im i izbegavajući ih. Nisi želeo da budeš jedan od njih. Nisi želeo da budeš samo jedan od. To ti je i došlo glave. Nulta tolerancija na različitost, jebiga.

Znam, znam da te je život napušio kurcem i da nikada nisi imao izbora. Znam da se niko nije ni potrudio da te razume, ali jebiga. Ostaje ti samo da se nadaš da je smrt kraj. Ostaje ti da se nadaš da o tebi neće pričati sve najlepše, jer bi to bila uvreda za ono što si proživeo. Da si konačno uspeo da pljuneš kurvi u pokvareno lice, i da tvoj bolesni kez pri povlačenju oroza nije bio uzaludan. Mirno spavaj.

Kratak, jak zvuk i crvena tekućina razlivena po podu.

Komentari

Е јбг Чилеанац, сад ми дошло - а није ми скоро долазило - да потражим декин парабелум. Ако ме не прође, ти ме носиш на души - што си ми постављао огледало пред мене? (Теби свеједно, + си ионако добио)

Фала.
Фрајкор, није ваљда све тако црно јебеш га...

Onaj dan što kad dođe, ne prolazi. Nezgodno... +

Ček, ček ja blejim na ovom sajtu da bi izbegao to jebeno sivilo svakodnevice. Pa nije moralno (ni normalno) da i ovde moram da razmišljam o tome :'(
+

Јебига Трифорце, мора и то понекад.

Ово ми се чини као покушај стила скоро одабраног Пушача Курца Живота.
То јест, није покушај, него дефка која јој парира.
Свала цхаст
+

Ovoga, ovakve stvari mogu da te nateraju na onaj korak koji izbegavas, ko lovac u zitu...mojne to da radis pa da me nosis na dusi...

I da nije tekucina nego neka sluzava tecnost...plus svakako jeste...

Да, вероватно си у праву Јави.
Крле, Пушач је и линкован овде, а и још пар дефиниција које чине у неку руку целину са овом дефиницијом. Било моје, било туђе. А и ту дефку сам ја предложио за насловну.
Није покушај стила, само обрађују сличну тему. Јебига, некада просто мораш да напишеш неку овакву.
Хвала људи. :)

Ма даа, лоше се изразих. Али ја сам на пушачу коментарисао да бих волео да је више таквох дефки...и оно: ТА ДААА - ЕВО ЈЕ! :)

Ма опуштено човек. :)

Odlična je.
Uguših se od muke dok sam iščitala.
Jaka.

Pa nije moralno (ni normalno) da i ovde moram da razmišljam o tome

Ne znam zašto, ali imam utisak da je svakim danom sve više defetizma na ovom sajtu (Pušač Kurca Života savršen primer đuture s komentarima).

Ne znam zašto, ali imam utisak da je svakim danom sve više defetizma na ovom sajtu

Ali, kada malo bolje razmisliš, onda je i ovo vid defetizma

Pa nije moralno (ni normalno) da i ovde moram da razmišljam o tome

Pročitaj, suoči se, izbori se, neće te slova pojesti!

Ali, kada malo bolje razmisliš, onda je i ovo vid defetizma

Ne, to je samo konstatacija. Defetizam bi bio da je rečeno: Imam utisak da je sve više defetizma na ovom sajtu i ja nemam više volje da se borim s tim.
Naprotiv! Imam volje i te kako, još samo da je malo više vremena. Ali, naći će se. ;)

Imam utisak da sam pročitao, suočio se i izborio sa nekoliko ovakvih definicija. Već posle druge, treće, svaka je kao da čitam istu stvar. Ne sviđa mi se, jbg.

Fala ljudi :-)
Agi, jbg, nisam 'teo :-D