Prijava
   

Miš trovač

Osoba koja usled sopstvenih frustracija najverovatnije, uđe u bilo koju situaciju ili dijalog, otruje atmosferu i zbriše. Poznatiji u narodu kao šlihtara autoritetima i onaj koji se u školi isticao drukanjem ostalih. Posle nekog vremena se vrati da pogleda svoje rezultate, ukoliko nije zadovoljan haosom on nastavi dalje. Uvek je najpametniji i pati od kompleksa više vrednosti. Na Vukajliji se ističu kao hejteri i oni koji se zalepe za nečiju definiciju da bi je otrovali a sebi dali značaja, koji svakako nemaju. Prepoznaju se po mediokritetskim definicijama jer u sebi nemaju ni duhovitosti ni šarma samo veliko-duplo golo, zavist i glupost. Ipak ih najviše možemo naći među ljudima koji sebe političarima zovu.

Komentari

Ал си ги испривћо ко Сигал криволовце! +

Ja sam za tebe kralj ovog sajta! -

Ko si ti dobri čoveče? Prilog definiciji?

jel ti palo možda na pamet samo činjenica da si napisala idijotsku defku pa ti neko daje minus, a u tvojim ocima ispada mis koji kao pobegne a šta treba? Da ti spemuje defku komentom na svoj koment kao ja sada. Jel treba da ti psuje i da ti ukazuje ne idijotizme i nekvalitet kako bi eventualno ispao nesto vece od misa. Problem je upravo taj sto najcesce kada napisemo defku polazimo od samih sebe i veliki broj sopstvenih nekvaliteta upravo objasnimo. Pa jbt, napisala si defku, koja je za neciji ukus loša i ti sad to ne možeš da prihvaqtis a posle mi u pvt napises da su ti istu tu defku hejtovali sa 3 dula naloga samo da ne bi bila defka dana...

pazi, ja tako nesto jadno, glupo i iskompleksirano nikada ne bi izjavio pa makar bio i nepismen!

Ko si ti dobri čoveče? Prilog definiciji?

Mogu i začin da budem, slušaj stara, svako ima pravo da ostavlja koment koji god hoce, ocito ne kapiras poentu ovo sajta. Gari ako si napisao sranje ima to da ti nabijem u njušku pa makar crko!

Dobro mišu cakani, objasnio si. Ljubim :))) Kandiduj se u stranku, šta znam...

Samo prekini da pišeš plagijatorske defke i izbaci guzični humor i sve će biti ok!

Eto vidiš. Reči su suvišne.

što ih pišeš onda?

Miš je dobio grip, pa je seo u džip...

hejteri na delu, žele da te spreče da postaneš glavni autor ovog sajta, prave duple naloge, prozivaju me da je plagijat, seksualno me uznemiravaju. blah

Stvarno? Šta su ti rekli? Da ti je mali ili šta?

e kad bi samo znala :)

Da budem iskrena nisam imala priliku saznati. Ali mogu se raspitati za tvoj problem koji nesebično deliš sa širokim auditorijumom Vukajlije.
Ima, kažu, dobrih plastičnih hirurga u Srbiji. Mada, moje skromno mišljenje da je ipak reč o psihološkom problemu :)))

Prepoznaju se po mediokritetskim definicijama jer u sebi nemaju ni duhovitosti ni šarma samo veliko-duplo golo, zavist i glupost.

Ovo nešto autobiografski?

Jeste, autobiografski je.

Hahaha bravo Aurora! OMILJENO.