Prijava
   

Mitke

Paketić gudre za soma dinara. Nastao fuzijom dva sleng izraza, dakle slengara na kvadrat- MIć (hiljadarka ili gram) i TKE (ket, paket neke psihoaktivne supstance na šatrovačkom).

- Je l' ima?
- Za izvoz. Ćeš da zablejimo?
- Može. Aj povedi i Mitketa, za lapo čuke na ćošku kod Krleta.

Komentari

bio bi red da ovo skupi 50 pluseva, neophodan si na forumu

tamo se taman zakuvalo...

Od tebe sam se najmanje nadao..

Zato što si, koliko se sećam, tokom svih ovih vukajlijaških demonstracija, protesta i promena, uvek bila na strani vladajuće garniture i poretka i protivila se volji slobodoljubivog naroda Vukajlije, kojega sam ja, otac revolucije, najveći simbol a zbog čega sam banovan preko stotinu puta. No, niste uspeli u svojoj nameri u svojoj nameri da namaknete ular Vukajliji, niti da je bacite u bukagije i memljive tamnice vaše samovolje.. Plamen slobode koji sam ja jednom zapalio na ognju srca svoga, zauvek će goreti ovuda, zapamti to

vidiš kako jedeš govna sad i pojma nemaš.

Dr. Bob Rock, dok te nije bilo, opozicija je dobila novog lidera

Možda, ali samo u fizičkoj dimenziji.. Duhovni lider je samo jedan, jedini.. i zauvek će to ostati.. pitaj svakog Vukajlijaša na koga misli kada kaže.. SLOBODA.. JEDNAKOST.. PRAVDA!

ajde prekini da sereš nego napiši još jednu definiciju sad kad možeš da isteramo tih 50 poena. na komentarima ne možeš uraditi ništa, forum te zove

Dr. Bob Rock, ne slušaj neprijatelja. Najopasniji su oni koji se lažno izdaju za prijatelje. Komentari su keva

Ako bih sada napisao definiciju, to bih učinio protivno svojoj, a saglasno Kosmopolitinoj volji, što se neće desiti jer sve dok je ona na vlasti - a svaka je vlast moj zakleti neprijatelj - ja ću kategorički odbijati da se sa njom ili bilo kime od moderatora složim u bilo čemu, a pogotovo isključujem svaki vid konkretnog delovanja po njihovoj direktivi ili makar sugestiji. Jer, to bi bila njihova pobeda, a svaka njihova pobeda je poraz za slobodoljubivi narod Vukajlije, kao i za mene lično. Definicije ću pisati kada ja za tim osetim potrebu, a ne kada mi neki bahati fašista naredi.

NE PRODAJEM SVOJ KRVAVO STEČENI INTEGRITET ZA PLUSEVE KAO POJEDINI BIVŠI MODERATORI KOJI SE IZDAJU ZA KADRE STIĆI UTEĆI I NA LASNOM MESTU POSTOJATI!

Hvala na dobrodošlici. Hoćeš u moju armiju, novoosnovani "Vukajlijaški Revolucionarni Pokret"?

Falio si mi bez zajebancije, dobrodosao

НЕ СЕРИ ДА СИ СПЕО ДА ОДВЕЖЕШ КОШУЉУ?????????????? Ахахахахахахахаха!
Добро дошао, носати штакоре! Плус за дефиницију, три плуса за дијареју од коментара.

JA SAM HUDINI ZA SVAKI POKUŠAJ SPUTAVANJA SLOBODE BILO KOJE VRSTE

Dadoh minus, ali kad vidim da napušavaš moderatore prepravio bih na plus. Ako je moguće, nek se ispravi.

Definicije ću pisati kada ja za tim osetim potrebu, a ne kada mi neki bahati fašista naredi.

definitivno mi se dopadaju tvoji komentari, a ovaj "mladalacki bunt" je lep odgovor :'D +++