Prijava
   

"Mole se pijani gosti da ne diraju pjevaljku masnim rukama" tip ženskih vokala

Tigrasti bodi. A možda je i zebrasti. Desi se nekad da je jednodjelna kombinacija dopičnjaka sa dubokim dekolteom - da mi je samo znati ko šije te stvari. Kosa duga, crna, masna, lakirana, krije gola leđa. Sise - fantastična četvorka. Glas promukao - ima tu i pijeska, i šljunka, i svakojakih drugih elemenata sa separacije na šljunkari. Noge debljine omanjih grabova nose tijelo blago izbačenog salastog stomaka, jer nije ni čudo - ne pjeva takva u čvrstom objektu, samo šator brale. A...tu se jede krmetina, jagnjetina, pragnjetina i čobanac. Kalorije se mjere u 'iljadama. Lice je poligon za šminku koja se važe u kilama. Karmin crven, crven, crven. Mozak je baždaren da izvuče pare, mnogo para. Aj' što je takva, aj' što nije ni baš neko oličenje poštenja, pošto se namijenjala krila ljomberastih gasterbajtera po seoskim vašarima, aj' što je podno njenog venerinog brijega kampovala svaka treća močuga iz okolnih sela, kad dođe i na uvce zapjeva zadnji dinar daješ. Ne'aš ti tu šta!

Komentari

zna li neko kako da obrisem komentar koji sam postavio na neku sliku ili reakciju, molim vas odgovor

Moraš s domestosom, al nemoj da skrolaš.

burazeru, iskreno te pitam...

Ne može nikako...to sam teo da kažem

Vidi Glavnog kako objašnjava jeb'o svoju gujcu +

Nije to slučajno jutros brale...do 3 noćas mi je takva bila na uvetu....

Počeo šabački vašar..

Dobra glavni. Ja sam definisao pojavu a ti si lepo objasnio tip ljudi u okviru pojave.

samo iskusan čovek može napisati ovako lololo +++

Kafanska pjevačica moju dušu uzela !!! +++

aj sad, kao nije ti bilo lijepo... inače takva jedna mi je htjela pjevati cijelu noć, a zauzvrat da joj dam svoje cipelice :)

Bilo mi fantastično, ako ćemo pravo. Ipak, nije moglo bez incidenata, na kraju.
Uze ladno beštija sto maraka koje smo i ponudili drugar i ja u po pjesme...Završi ona tu pjesmu i OP....fajront...gotovo...ne pjeva više! Ode ovaj moj pajdaš do nje, traži joj da se vrati da otpjeva još neku pjesmu, a ona rava neće. Zamoli on nju da mu onda vrati pare pošto nije bila korektna, a ona pođe da se vadi, vamo tamo ovo ono. došao tu i pjevač koji je bio uz nju, počeo nešto da objašnjava, melje, sere. Uskačem ja tu lijepo, i zamolim da vrate 100 maruna. Međutim, ne jebu oni mene ni 5%. Skinem ja tu naočare, odložim u džep od košulje, napravim opasnu facu i viknem:" VRAĆAJ PARE MAMU VAM JEBEM!" Mislim da još nisam ni bio završio rečenicu, pare su već bile drugarovim rukama. Poislije smo otišli na burek u pekaru i onda svako sebi. Bilo je to u subotu na nedjelju, za pravo više u nedjelju.

Savršeno.
Još kad bi neko opisao i pevača istog kalibra. Ima li takvih?

Mogao bih ja. Ipak, kod pjevača postoji više podvrsta. Nadam se da bi se mogli izvući neki generalni zaključci.

Voliš Vendija?
:)))

natnat
Voliš Vendija?
:)))

njenu lokalnu verziju mnogo, a nju baš i ne zbog radi što je isprozivala neđu sa manjače:)))
http://www.youtube.com/watch?v=O9Y0Co6N9eY

e u nastavku ovog klipa ona bi ko biva sa neđom o tolstojevskom i sličnim bakaračima...

Joj, evo sutra u Obrenovcu krstovdanski vašar, možda će i Vendi da nastupa, tradicionalno... Uraaaa!

A jednom sam u Bogatiću video takvu pojavu pevaljke, ali kad je počela da peva, sa takvom tugom i dušom u glasu to je činila da su me odneli kući krajnje dirnutog.

Bogatić...koliko sam samo puta prošao kroz to mjesto...autobusom...