Prijava
   

Ne postoji tačna definicija

Četiri riječi kojima počinje svaka rečenica, kojom autor izmišljenog predmeta pokušava da objasni isti. Jedini logički razlog postojanja ovakvih predmeta je taj da bi se studenti ubijali u pojam, i da bi im se na leđa natakarila dodatna obaveza.

Ne postoji tačna definicija preduzetništva, niti postoji univerzalna definiija, ali preduzetnišvo je(ni sam ne znam zašto) veoma važno.

Komentari

preduzimljivo zbog predujama,heheh

Pročitaj ti to rođo malo bolje i sve će ti biti jasno. Ili jednostavno upiši Megatrend pa ne moraš ni čitati ni učiti ništa...

Iz Republike Srpske sam, pa mi Megatrend nije na raspolaganju. Ipak, radije bih ostao bez fakulteta nego što bih išao na privatni.

Ako nemas gde kod tate ili ujke raditi u firmi ista ti je perspektiva sa i bez tog privatnog faksa. A što se tiče samog preduzetništva, postoji bar deset definicija i sve one, manje ili više, govore o istoj stvari iz različitih uglova. Tvoj profesor/profesorka baš zato ne želi da ograniči svoje studente na samo jednu ili dve... Kroz samu evoluciju preduzetništva, možeš spoznati jednu širu sliku. Pozz.

Stvar je u tome, što je ista tema obrađena u sklopu drugog predmeta, npr. Menadžmenta. Ne govorim o ograničavanju, naprosto ne volim teoriju, pragmatik sam kad su u pitanju ovakve stvari...