Prijava
   

Neko mudo dolazi

Misao koja se rađa kada na svakih 5 metara na auto-putu vidiš po dva saobraćajca i jednu omanju četicu žandarmerije.
Saobraćaj se odjednom zaustavlja da bi to mudo prošlo i ni od kuda se pojavljuje nekoliko zatamnjenih džipova sa pripadnicima SAJ-a koji su izašli do pola kroz prozor sa heklerima u rukama i fantomkama na glavama.
To se uglavnom dešava u najidealnije vreme, kada se vraćaš s' posla i iako je mudo prošlo, naša policija, za svaki slučaj, drži saobraćaj još pola sata zaustavljen da ne bi možda neko pojurio za mudom i ugrozio ga. Naravno svuda okolo su postavljeni snajperisti koje ne vidiš ali znaš da su tu i osećaš se kao da te nišane.

- Šta je ovo brate, jebem im mater, gladan sam k'o konj, a oni zaustavili saobraćaj? Pun mi ih je kurac više. Ko sad dolazi?
- Pa brate dolazi ozbiljno mudo. Američki zamenik savetnikovog sekretara za pitanje recikliranje plastičnih boca i kesa za radnju Dejvid Džejms. On je ozbiljno mudo. Njegova baba i Barakova baba su išle u istu osnovnu. Kažu da mu je i Barak jednom namign'o u prolazu ispred Kapitol Hila. Baš, baš veliko mudo.

Komentari

Dobro je da se pominju neke babe u primeru lololo +++

Не знам како сам ово прескочио?! ++

:+D, čim vidim automobil sa duplom rotacijom, popizdim.

Бајден, Путин, курац палац. Све мој до мојега, муда нека! Плус!

Бајден, Путин, курац палац. Све мој до мојега, муда нека! Плус!

Sećam se, baš sam se vraćao s posla kada je neki od njih dolazio, pa smo dreždali svi u kolima besni što smo čekali k'o majmuni da prođe pola sata. Morala je da padne defka :)