Prijava
   

Nikad kao nekad

Subota je uveče odlaziš u lokalni klub da proslaviš završetak životnog poglavlja zvano "zabrana izlazka iz KPZ Sremska Mitrovica", i pet godina posle misliš da je sasvim normalno što si drogiran pokušao da ukradeš auto. Pandurima. Dok su bili u njemu. Sreća pa ti ćale ima nemačku penziju pa si dobro podmazao sudije, šteta samo što si se zadužio Rakeli da bi ti doturao psihoaktivne supstance na robiji, šteta što je dug već sad veći od godišnje penzije tvog ćaleta, al' dobra stvar što ti je Buzga dao na ler taman toliko da se središ. Bolje da se središ odma jer tripuješ da će biti racije. Ideš do klozeta slučajno kačiš ramenom neku devojku, izvinjavaš se, kad ono Marija. Prva ljubav, jedina ozbiljna veza, bili ste pred veridbu onda si ti provalio da te više loži druženje sa Đomlom polutkom i Šomijem kvoterom. Nakon kratkog i škrtog razgovora sa Marijom shvataš nekoliko bolnih činjenica:
- Ona je ovde da proslavi završetak master studija i da napravi ispraćaj pred odlazak u Švajcarsku / Ti si ovde da proslaviš završetak zatvora i romanse sa Duletom.
- Ona je pored obrazovanja radila i na izgledu / Ti si pored zatvora radio i dop.
- Ona sebe vidi kao uspešnu ženu / Ti si joj samo gledao u sise.
- Ona ima dečka i planiraju svadbu / Ti imaš Duleta, al' ne planiraš da mu se vraćaš.
Shvataš da je ona Real Madrid, a ti Partizan iz Vitojevaca, i da si težak moron što si je ostavio. Odlaziš napolje da ohladiš glavu, stavljaš ruke u džep kad ono iznenađenje. Sećaš se da se još nisi sredio, dok tražiš mesto gde bi mogao na brzinu da se središ kroz glavu pevušiš neku pesmu u stilu Vlade Georgijeva:

Ti i ja, Marija, više nikad kao nekad,
jer si htela da te jebe Bekam.

Godine slušanja Ajs Nigrutina su uspešno urodile plodom da budeš kvalitetan rimoklepač. Najzad nalaziš dobar štek. Sređuješ se prvi put na slobodi posle pet godina, kroz glavu proleću misli: uf koji trip, Marija, ljubavi, Marija, sise, dupe, Dule, ne, ne, misli na nešto lepo, Marija, Marija, Marija, Murija. Ladno murija. E Dule, Dule vraćam ti se ja.

Definicija pisana za takmičenje

Komentari

Stvarno neobičan, mada potpuno legitiman pristup.
A i odlična definicija. Baš.

ima vr momenata ovde. vama + od mene.

Prezabavno je ovo! +

Haha, brt, kakav rolerkoster

Zašto Žuža nema muža?
Duško nije muško Duško
Duško nam je dugouško
Zato Žuža nema muža

Sta je ovo koji kurac

e bravo za ovo, sveže, neuobičajeno!

ima vr momenata ovde

+++