Prijava
   

Nikad nikom nisam rek'o

Svaki veliki junak ima nešto odakle crpi svoju snagu i energiju. Samsonu je to bila kosa, Svetom Savi pčele, Hitler. Ja ne volim pomagati ljudima ali se osećam dobro i dobijem neku vrstu elana kad nikom nikad ništa ne kažem. To sve nosim u sebi i ne volim da opterećujem druge. dobro mi je. Često odem na jedno brdo iznad svog malog mesta u kome živim, gde se nalazi i jedan spomenik neznanom junaku, pa počnem vikati iz sve snage. Vičem jedno pola sata do sat bez prestanka, posle počnem plakati i zaspim u kolima. Spavam do ujutru, ustajanje oko sedam sati i doručak. Razgibavanje, malo vežbi i posle krećem na posao. Na poslu sam do tri sata. Sa kolegama sam u pabu do šest. Popijemo po piće, ispričamo se. Vreme je za večeru. Kupim svoju ljubav sa posla automobilom. Idemo u restoran. Večeramo. Ona mi tu govori neke bezvezne stvari. Ne interesuje me. Konobar donosi račun, i ja ga ošamarim. Kaže mi: "Što ste me udarili gospodine ja ne osećam bol".

Pisano za takmičenje

Komentari

Izijem, da nisi ti onaj podočnjak sa b92?

Haha
A šta "Светом Светом"?

Светом Светом пчеле, Хитлер.

Čekaj bre, jel Hitler bio inspiracija svetom Savi il sam opet imala prebačaj?

Prekarasno napisano.

Izijemgenerator2.2pureapsurd, čisto uživanje u tekstu

Haha, vragolanu, na trenutak sam pomislio da si napravio još jednu začkoljicu sa nekim izmišljenim Svetim Svetim

Чешем се и мислим шта сам управо прочитао. У дилеми сам је ли ово јебачки дефинис или говнурда.

Vrhuška.

Mnogo je dobra. Finiš posebno.

Jedino me buni Hitler. Ima smisla jedino kao aluzija na apsurd i agresiju. Inače je van konteksta, osim ... ako mi ne pojasniš.

;) Ovako *.

Ja sam se nasmijala kod Hitlera, tome što fali poveznica. Hitler je sam sebi dovoljan. Tako sam ja sebi to definisala.

Uapsili onomad tako nekog švabu grozni njihovi policajci, isto ode u šumarak pa tamo urla do sat vremena dok mu ne bude bolje. Nije odviše smetao narodu a i znaju mu za jadac, nego babe se uznemirile jer vidiš kakva su vremena. Babe ko babe.

Kakava šitina, par ekselans...

Jedna reč - shit... u stvari može da bude odlična definicija i primer za Shit, shitinu...

A ovo je pobednička? Uf, puna je vragolastih začkoljica, kako to grof voli da kaže...
-

Ovo je jako nezanimljivo, dva interesantna momenta u definiciji i to je to. A i ritmika rečenica tako guši čitanje, posebno u drugoj polovini. Tripovanje umetnosti na kraju postane svako drugo takmičenje.

Omg. Je l' trolujete ili ne kapirate defku?
Pa vrhunska je. Ajd da vidim da napišete bolju na zadat naslov.

Vidi, Avvl, da bi defka bila vrhunska (po merilima ovog sajta, naravno, ne prema subjektivnim merilima), mora da ima odnos pluseva i minuseva bar 10:1, što će reći da je zadovoljila najrazličitije ukuse.
I sad, pošto smo se složili da ova defka objektivno nije vrhunska, možemo da polemišemo o subjektivnom doživljaju iste, tj. zašto se tebi i još nekima sviđa, a meni i Agilnom ne.
Agilni je obrazložio zašto mu se ne dopada i slažem se s njim. Tripovanje umetnosti.
A sad da čujem zašto je ona po tebi vrhunska? Nadam se da to nije zbog pokušaja pravljenja "drame apsurda". To su drugi odavno uradili, i to mnogo bolje.

Aj bulgakov ne jedi govna kad je parizer jeftin

Jebote, ps, zar ti je toliki problem da se boriš argumentima da moraš da se poslužiš infantilnim pokušajem vređanja kako bi diskreditovao nečije mišljenje?
Žao mi je, ali moraćemo da prekinemo dalju komunikaciju.
I zamolio bih moderatore da te ne banuju zbog pokušaja vređanja, pošto ti pokušaj nije uspeo.

Boli me kurac da se borim ikako za bilo sta miki sam sam ti reko da ne jedes govna

U stvari ajde jedi govna kad si zapeo

Dopada mi se forma vođenja. Niz okvirno ima tezu - potiranje s početka. Dalje - poentuozna je. Kao celina je labava, strukturno i stilski. Ali je poslednja rečenica snažna, i da stoji samcata bila bi dovoljna. Mene zanima detalj.
E sad - ova definicija s umetnošću nema veze, imate loš ugao analiziranja. Običan tok svesti prosečnog čoveka. Tok svesti nije umetnost već najjednostavniji način građenja teksta. To nije čak ni pisanje.
Nije mu potreban logičan sled.
Dalje - sve ovo još manje ima veze sa dramom apsurda. Ona je bespredmetna i prazna, a ovde postoji jaka poenta. Možda je ta poenta jedino jaka ali je neporecivo jaka. Ende.
Tripovanje umetnosti?
Jeste li sigurni da znate šta tačno navodite kao slabost defke?
Ja sam sigurna šta navodim kao prednost. ;)))