Prijava
   

Nisi bio rodjen

Argument koji bi trebao da pobije vašu tvrdnju. Možete vi biti i ekspert i doktorirati na temu tog događaja, ali ako niste tad bili rođeni, debata je rešena u korist starijeg sagovornika.

- Ja i dalje ne mogu da verujem da smo se i nakon svih zločina i posle drugog svetskog rata opet ujedinili sa onima...
- Mali, ne lupetaj molim te! Šta ti znaš o tome, nisi ni bio rođen tad a pričaš ovde nešto...

Komentari

Ovo telo definicije u slovo kako bih i ja sročio objašnjenje za ovaj pojam! Čak mislim da imam često sličnu "ritmiku". Kraća rečenica, pa onda nešto duža koja je baš ovako sročena.

To je pohvala, naravno. Možda se drugima i ne sviđa, ne znam. Vama plus od mene.

Vama plus od mene

Знао сам да си Нуспахићев дупли!

Хвала браћо!

Лепо запажено. Ако се неко овако обраћа свим млађима, онда су у питању тешки комплекси (треба да се запита у шта је спуцао живот, ако нема нинашта друго да се позове осим на године). Али, има и када је умесно, када се неки надобудни балавац (код мене, по природи радног окружења чешће балавица) разлапрда о нечему о чему нема појма, а не само да не зна, него не зна ни шта не зна. Е, онда је ово један од врло ефикасних начина за приземљивање. "Седи ди си..."

Фрајкор Лепо запажено. Ако се неко овако обраћа свим млађима, онда су у питању тешки комплекси (треба да се запита у шта је спуцао живот, ако нема нинашта друго да се позове осим на године).

kosmopolita stalno koristim

haha

@Пипач
Па није рекла у којој од наведене две ситуације користи. Не верујем да спада у прву групу.

Pipach ajd dodji opet s akauntom Prištevac da te jebe ceo forum pa kukaj Kazanu da ti menja
Ok sprdnjitza neka jutarnja bila bi šta