Prijava
   

Obezbeđenje beogradskih noćnih klubova

Opasni momci, mahom bivši robijaši, žandari, navijači, boxeri. Imaju minimum 110 kilograma, većina je ćelava. Vreme provode kurčeći se skoro svima na ulazu. Klinkama dobacuju, likove prozivaju. Cilj večeri je da se odvede neka maloletnica na pušangiju u wc ili da izbije tuča kako bi mogli da se ižive nad nekim nesrećnicima. Muškim gostima se obraćaju izuzetno bezobraznim tonom. U slučaju tuče udaraju nemilosrdno, iz sve snage. Oni su alfa mužjaci, Bog i batina, gospodari grada, ekipa mutnija od Dunava.

Ispred kluba kreće tuča u kojoj učestvuje 10ak momaka od oko 17, 18 godina, jedan ima štanglu.
Kroz masu se probija tip iz obezbeđenja visok oko 175cm, težak oko 125kg, ćelav, sa tetovažom zmaja preko pola vrata. Pored ide njegov saborac, visok oko 2m, težak oko 110kg, sa ožiljkom od sekire preko oka. Za njima još nekoliko podjednako zajebanih pripadnika obezbeđenja. Masa im se sklanja sa puta. Momci u tuči ostaju prepušteni sami sebi.
Ćelavi batica sa zmajem na vratu iz zaleta nabada dečka od 15ak godina strahovitim udarcem iz ramena, ovaj pada kao sveća i ostaje na zemlji, onesvešćen. Drugi lik iz obezbeđenja sa ledja oduzima štanglu jednom od momaka i istom ga udara po bočnom delu glave, otvara je i ovaj pada, krv prska po obližnjim ribama koje vrište. Ostali u užasu beže u svim pravcima.

*jedan od bezbroj istinitih primera

Komentari

Auuuuuuuuuuuuuuuuuuu Mortal Kombat u svom pravom svetlu :D

od mene minus..bem ga, znam masu...duše od ljudi...

sa ožiljkom od sekire preko oka.

E zbog ovog bi ti dao i 6 pluseva da mogu!

zavisniče matori nemoj da misliš da ja ne znam, naravno da ima i dobrih kao što ima i dobrih šiptara npr.

znam ja dvojicu,što rade "na vratima",al ovi su oni ozbiljni,radili i po inostranstvu,odlični sportisti i vrhunac kulture i lepog vaspitanja.

u al ti je poređenje...

moj kum radi obezbeđenje....moj burazer...cela ta ekipa i oko jednog i oko drugog sasvim normalni likovi..ima nadareno glupih, ima i žandara, ali su ekstra ljudi...niko se ne kurči, ako si normalan,..ako se ti kurčiš, sjebo si se...i to da nekom rascopa glavu štanglom... ma idi molim te..gde to ima?... u lošim američkim filmovima?

pozdravi kuma i burazera.

a što se tiče štangle gledo sam svojim očima, izlazim od 14e godine i svašta mi se dešavalo

kao što ima i dobrih šiptara npr.

Samo mrtav siptar je dobar siptar. + inace.

oću, pozdraviću ih...:)

pre 2 godine ja na adi sa nekom ekipom..posle 1 dođe tip neki sa nekim svojim ortacima i kaže "to je moj sto, ajsde ustanite"..i tako reč, dve, tri, gužva..al samo reči..u jednom došlo obezbeđenje i ja kažem tom tipu " da ne bi pravili frku, velika je ada, ajmo negde na ferku".."ajde" kaže on..ja krenem sam iz lokala, on sam i ono obezbeđenje s nama...malo van lokala on stane i dođu ovi njegovi ortaci..a ovaj iz obezbeđenja mu kaže "momak, čovek te zvao na ferku, ako misliš da ga vas 6 šutira da znate da ćemo ubiti boga u vama, ako oćeš na ferku ajde tamo dalje od lokala a vi mrš nazad"..onda ovaj krenuo "pa dobro ljudi smo, nije dotle došlo, jebeš sto, sedećemo zajedno..." hteli posle i da piju s nama, taj tip i ti njegovi, al ja reko mojima da idemo..i otišli..nikad pre toga nisam video te tipove iz obezbeđenja...

A svaki od njih je i modni guru

Pluščina

dobro bre zavisniče jebemu miša pa šta mi pričaš ko da sam iz prnjavora. kapiram ja sve ali imaš raznih ekipa na vratima. a ova u definiciji je jedna od mogućih

dada modni guru hteo sam to da ubacim to za oblačenje pa zaboravih