Prijava
   

'Oćeš dinar za lava?

Rečenica kojom se uglavnom završavao dugački ciklus sakupljanja sličica u albumu Životinjsko carstvo, jer su u Josipu Krašu, verovatno iz simboličnih razloga, sličicu lava štampali i dodavali u čokoladice u najmanjem tiražu. Prethodno je padalo menjanje lisice za divlju svinju i gnua za magarca. Lav je imao povlašćenu cenu, njega se plaćalo suvim parama, kad je dinar imao vrednost. Posle je sledio paket iz Kraša...

- Majka: Sine, kakav je ovo paket za tebe? Otkud ti primaš ovolike pakete?
- Sin (juri iz svoje sobe kao da su mu vragovi za petama): Životinjsko carstvoooooo! Daj bajadere!!!

Komentari

Jos uvek imaju da se kupe te cokoladice sa slicicama... :) +

Ja mislio za pivo,kad ono čokoladice!Pa dobro ni one nisu loše ;).+

Pojedoh nedavno jednu, ukus i izgled čokolade isti, sličice kompjuterski obrađene, beše neka šarena ptica... Nisam siguran da Kraš još deli pakete. Pa i da deli, ono što je taj paket nekad značio... nikad se ne može vratiti.

Meni keva nekad kupi.Sav sam joj šporet izlepio sa nekakvim ptičurinama.Imam i gavrana,kao da joj nisam ja dovoljan hehehe.Jeeeeeeeeeee al sam i ja puko!20 godina i još skupljam sličice!

Свака част за сећање. :)
Мислим да још увек имам негде тај албум.

Džimi, pronađi ga i spakuj na sigurno. Valjaće ti... moj je nestao u vihoru vremena...

Имао сам гомилу тих маторих албума. И два попуњена са Мондијала 1990. Нарочито сам волео онај Роботек албум, али није попуњен.

tako sam ja imao album slicica pasa, i falio mi samo neki pas ovcar, zaboravih kako se zove ta vrsta psa,... jebiga zamalo da ga popunim! :(

Jebiga nigga, trebalo je da izdvojiš taj dinar za psa... ha ha ha...