Prijava
   

Padobranke

Sise kojima ne pomažu standardni konfekcijski brojevi brushaltera, već korpe veličine desantnih padobrana. U poređenju sa njima, nema razlike između simentalke i daskare. Tiha čežnja latentnih edipovaca i zagorelih (dakle svih) studenata tehničkih fakulteta.

- Batice, vidi onu ispod žutog suncobrana.
- Misliš, onu OKO žutog suncobrana?
- E tu! Vidi kakvu sisu ima, uh šta bih joj radio!!!
- Sine, zajebi ti to, vidi kakve su padobranke. Tome se ne prilazi. Nemaš ti mehanizaciju za ta brda. Bradaje su joj ko ratkapne, kičma joj je garant ko sudžuk od opterećenja a ispod pregiba se verovatno razvio autonomni eko-sistem jer tu ni noga ni ruka nije kročila od ranog puberteta. Uostalom, sećaš se šta sam te učio: Ne jebi ništa što ima sopstveno gravitaciono polje, a ova čuda zakrivljuju prostor-vreme...
- Aaaaahhhh, crna rupaaaa...
- O jebem ti zagorelog astrofizičara. Ajde, de, nemoj da si skenjan, vodi te tvoj drug Kreša posle kod jedne male lomikurke da ti pokaže kako se pravi rol-viršla, duguje mi uslugu, resetovao sam je sinoć.

Definicija je napisana za takmičenje Tvoja definicija zvuči poznato

Komentari

јеби крешо, не вади лоло
+++

Tu su skoro svi sastojci +

Do sada najbolja imitacija krešimira, doduše, u čednoj varijanti.

Trebao je Krešimir u primeru, sa Šarliz nešto...aaaaaaaaa!!!!

Al dobra, realno:)

ups, greška, mesto zvezde štiklirao :)

Aaa, ne može, taknuto-maknuto!!!

kovertiram potez :)

Stvarno ubod epskih razmera. +

Bravo Krešo mađijo
+++

Ne jebi ništa što ima sopstveno gravitaciono polje, a ova čuda zakrivljuju prostor-vreme..

Ахахахаха! Генијално!

:+D, ova je najkrešimirskija.

i zagorelih (dakle svih) studenata tehničkih fakulteta.

Priča jedan dečko kod mene na poslu kako je sad na elektrotehničkom faksu ludilo, to zezanje, ribe, opijanje. Ja mu kažem uh, al' se to promenilo od kad sam ja studirala. A on će na to: "Ma serem." :)

Kao Vukajlijaš sa IQ-om 194 i student državnog fakulteta, ova definicija izaziva centrifugu u mom stomaku. Očigledno da dotični autor nikada nije prišao ni zgradi Megatrenda, a kamoli nekom prirodnjačko-tehničkom fakultetu "Univerziteta u Beogradu" sa središtem u Beogradu. Da je makar gledao Kosmos™ sa doktorom Nilom Degras Tajsonom, znao bi da svako telo koje ima masu zakrivljuje prostorvreme i ima sopstvenu gravitaciju. Pored toga, studenti tehničkih fakulteta uopšte nisu asocijalni štreberi, to je velika laž o nama. Kao Vukajlijaš, napisao sam preko 600 definicija o seksu, tako da se podrazumeva da JA JEBEM™. Imam gomilu ortaka i svakog petka i subote idemo po beogradskim klubovima i splavovima i uspešno muvamo ribe i imamo koitus sa njima (bez potrebe da ih prethodno napijemo i onesvestimo, same nam se daju!).

Valsinab90, ekspert–autor, vrhunski um, džentlmen

Da je makar gledao Kosmos™ sa doktorom Nilom Degras Tajsonom, znao bi da svako telo koje ima masu zakrivljuje prostorvreme i ima sopstvenu gravitaciju.

Tačno, ali Krešimir iz primera nije cepidlaka, pa nije napisao "Ne jebi ništa što ima gravitaciju veću od tebe" i to iz dva razloga: Prvi, što ta izjava ne bi bila u potpunosti tačna, jer postoje situacije u kojima je to dozvoljeno, a drugi, što je njegov ortak astrofizičar, pa bi Krešimir rizikovao da se uplete u stručnu raspravu u kojoj bi na kraju ipak pobedio ali bi verovatno protraćio celo popodne na plaži, pri tom rizikujući da na kraju ne stigne sa ortakom do male sa kraja primera. Ovo drugo se odnosi i na odustajanje od želje da pojasni da sise iz definicije "očigledno" zakrivljuju" prostor-vreme. Ipak je to bilo jedno opušteno ćaskanje dva ortaka na plaži.

Počeo sam ove Valsinarbove postove da posmatram kao avangardnu umetnost, čisto vizuelno, bez truda da pročitam. Mogu reći da su sad mnogo smisleniji.

Počeo sam ove Valsinarbove postove da posmatram kao avangardnu umetnost, čisto vizuelno, bez truda da pročitam

E, stvarno imaju neki specifičan vizuelni estetski šmek, počev od avatara i imena (sa onim 90 na kraju) pa do uobičajeno dugačkog teksta u jednom pasusu. Nekako baš oplemene svaku definiciju (ili forumsku diskusiju).