Parodiranje klozetarske umetnosti

Пеки д џем 2012-06-14 13:03:56 +0000

Илити подјебавање пубертетске клинчадије и њихових патетичних уметничких радова у виду слике из купатила пред огледалом, са дорађеним стиховима Маринка Роквића јарко ружичастом бојом у пеинту. Такав вид хумора се на листи најгорих интернет фазона налази одмах иза клипова Ивановићевих рецитовања вицева, и скечева Бориса Бизетића снимљених у домаћој радиности па окачених на јутјуб. Огледа се у томе да се коњ од 25 година, просвећен својим дугогодишњим искуством обитавања по уберкул интернет сајтовима које му даје право да се сматра духовитим, слика поред бојлера, каде или бидеа, у прилогу са испупченим уснама по узору на данашње ученице старијих разреда основне школе. Посебну сорту представљају ликови који толико верују у продуховљеност свог смисла за хумор, да такве слике стављају као профилне слике на друштевним мрежама, заједно са коментарима прожетим знаковима типа "<3", нејасним косооким јапанским емотиконима и натписима типа "Могу да ме појебу, али не могу да ме појебу". На тај начин постигнуто је нешто што се вековима сматрало немогућим, а то је да се направи пародија нечега која је заправо ретардиранија од оригинала.

Најлакше је зајебавати оне који су превише глупи/незрели/необразовани да провале да их подјебаваш. То успева и мојој баби Мирјани кад о парче конопца веже онај картонски део што остане кад потрошиш ролну тоалет папира и ложи мачора Жућу да га јури по дворишту.

4
45 : 7
  1. vidi ti sta se baka-Mikica setila :)
    +

  2. Valjana!
    Plus je uleteo ko "učenica starijih razreda osnovne škole"

  3. То успева и мојој баби Мирјани кад о парче конопца веже онај картонски део што остане кад потрошиш ролну тоалет папира и ложи мачора Жућу да га јури по дворишту.

    Jako. Baš.
    +

  4. Свака част.

Najnovije definicije

"Na jednom od omiljenih sajtova za duhovite, vukajlija.com, stanoviti „Ludi Cak" nedavno je napisao: Ultra, to je TV kanal za degenerisanje dece. Jedino što valja na njemu je emisija o automobilizmu „Top gir" koju vode Džeremi Klarkson, Ričard Hemond i Džejms Mej, trojica najvećih likova i hejtera na britanskoj televiziji posle Sajmona Kauela. Takođe, tu je i njihov „tamed racing driver" - The Stig..."

Press | 09. Decembar 2010.