Prijava
   

Petnički vojvoda

Mlad, jedar i uvek spreman za rešavanje nerešivih problema, što mu silne pohvale, plakete, nagrade i medalje potvrđuju, ovaj primerak budućeg fizičara/hemičara/matematičara svetskog glasa stasao je u istraživačkom centru u Petnici i odatle se vinuo međ' sva moguća svetska i vasionska takmičenja i olimpijade na kojima je pobrao svetsku i vasionsku slavu. Bolećiv na rodnu grudu, posle svakog povratka i slikanja za novine i Beogradsku hroniku, sa ushićenjem izjavljuje kako želi da ostane ovde i da jednog dana pomogne svojoj zemlji i unapredi je na najbolji mogući način.

Budala.

Komentari

Ja pomislio neki peting u pitanju....ope +

U jebote koji primer :)

Skor 9:4, a defka fantastična, od naslova, poruke koju šalje, do primera. Saće je poguramo.

АЈМО ПЛУСОВИ!!!

da jednog dana pomogne svojoj zemlji i unapredi je na najbolji mogući način

E, to je strašan voljni momenat! Pomagati tamo gde nema pomoći!

sa ushićenjem izjavljuje kako želi da ostane ovde i da jednog dana pomogne svojoj zemlji i unapredi je na najbolji mogući način.

Da mogu, dao bih sto minusa na ovu definiciju. Jebote, pa zahvaljujući kome ova zemlja ne izgleda baš sasvim kao Somalija? Zahvaljujući takvim budalama kao što je lik iz definicije. Nego mi se čini da je u pitanju ona idiotska američka: "Ako si toliko pametan, zašto onda nisi bogat?" Idite odavde, Sunce našeg neba pomalo se stidi što vas takve grije.

Nemoj da si debil, u pitanju je ironija jebote.

Aaaa, ironija, to je ono kad napišeš nešto što ne misliš, već misliš sasvim suprotno, a pritom ostaviš neke naznake u tekstu, pristupačne samo inteligentnima, da ti ne misliš to što si napisao, već suprotno, i tako postigneš komičan efekat, naravno uz oštru kritiku pojave koju naizgled opisuješ u pozitivnom svetlu... Izvini, nisam primetio da je ironija, il sam glup, ili su tebi izostali pokazatelji da je ironija u pitanju. Ali možda se tebi samo po sebi razume da je ovakav tekst koji si napisao ironija, jer je moja bukvalna interpretacija toliko daleko od tvog sistema mišljenja da ti je nepojamno da neko može bukvalno da je shvati, pa se, u duhu tvome, i u duhu onih koji te znaju, ironični efekat strukturiše pomoću značenjske diversifikacije onoga što je rečeno i onoga što zaista misliš, ali ja to zaista nisam znao, izvini :)

Inače, ako je ironija, onda je za +, al ja glup stavio -, ali da se iskupim *.

Који ти курац хајлајтеру? Нисам тебе до сад видео доћеш да се бијеш.

Ja ne želim svađu, već da ovaj sjaše. Preozbiljno shvata i sajt i sebe. Znam da je čovek veličina, al ga pretera.

Нико није величина кад је мејд ин чина.

Не озбиљно, која црна величина, нико није величина овде..
Само опуштено.

Trudim se. Valdemare, izvini.
Naravno da poštujem mlade talente i da želim da ostanu ovde. Volim Srbiju i ostao sam u njoj. Defka je osvrt na komentare koje ljudi daju na vesti o uspesima mladih. Časna reč.

Sve dok nema teških reči, zanimljivo je pratiti rasprave na Vuki. Nemoguće je da svi imaju mišljenje k'o jedan...
Ali kad krenu prave pičkaže, to je neprocenjivo. :)))

Izvini, bre, Hajlajteru, nemo se ljutiš, ja malo lupetam, i stvarno mi je žao ako sam previše lupetao, i ako pogledaš, videćeš da sam stavio definiciju među omiljene.

Opušteno, razumemo se :-)