Prijava
   

Političar

Potpuno beskorisno stvorenje, nesposoban da se ostvari u bilo kom drugom zanimanju. Ostavlja utisak upućenog, ali bez mogućnosti da za bilo šta da konstruktivno rešenje.

-Šta ima ovaj Miki od škole kad ovoliko razglaba i pametuje?
-Ništa, brate. Zajeb'o ga Stipe Šuvar pa od srednje završio onu usmerenu budalaštinu. Posle upisao tri fakulteta i sve bataljivao na prvoj godini. Ne ume sijalicu da zameni ni čaj da skuva, al zato jebe kevu kako političi.

Komentari

u bre, al si me ujeo sad...

Ništa, brate. Zajeb'o ga Stipe Šuvar pa od srednje završio onu usmerenu budalaštinu. Posle upisao tri fakulteta i sve bataljivao na prvoj godini.

Do'vde si me prilično dobro opisala :)

čekaj, '72, jel i tebe zakačio šuvar?

Matematsko Fizikalno Računarska srednja škola, četiri matematike, fizika, hemija, biologija, OTP, elektronika, elektrotehnika, engleski i nemački, muzičko, likovno, istorija, geografija, srpskohrvatski, programiranje i još par izbornih koje sam eskivirao. Kad sam došao na biro prvi put posle vojske oni nisu znali kako da nazovu profil.

znači zezn'o te? ja ga pominjem svaki dan od kako mi se dete sprema za prijemni, ovi su sad gori od njega...ako hoćeš da upišeš mašinsku, može da te zajebe bod na maturi iz biologije...

ima rešenje, upišeš dete u privatnu srednju, em lakše završi em te manje košta...

konkurisali za vojnu gimnaziju, on će sve da prođe, sportista i odlikaš, ako ga ne zajebe bezbedonosna provera...jedva sam našla dvoje ljudi da garantuju, da nisu u srodstvu i da nisu krivično gonjeni nikad...zajebaće ga to s kim mu se majka druži...
ma kud pomenuh srednju školu...

ja sam i Akademiju svojevremeno upisivao, meni je ta bezbedonosna bila najlakša - pokojni deda bio Ozna, a baba kapetan :)

eto vidiš, a nas porodično kad ukucaju u kompjuter, ne pitaj šta iskače...

Privatna srednja škola, lepo ti Bruce kaže...što bre, dete da se odere od učenja pre nego što dođe na fax?!
(moje mlađe dete ide priv.srednju)
Ali ako baš voli vojnu....

Потпуна истинитост+