Prijava
   

Predgrupa

Vicešampion. Onaj nebitniji brat blizanac koji se ne ističe i time ne potura pod nos svojim roditeljima činjenicu da zapravo vredi više nego burazer. Možda ga boli uvo da se cima pa živi život od danas do sutra kao i većina nas kičmenjaka. A možda je i hendikepiran na neki način, pa i da želi da uloži krajnji napor kako bi počupao svoju lobanju iz živog blata, jednostavno ne može; jer je osakaćen u startu.

Predgrupa je Felipe Masa dok u senci moćnog Šumija pokušava da se iskoprca za pol-poziciju, bar u svom timu, ne i ukupno. Ali, ne vredi. Da se razumemo, jede i on neka slatka životna govna. Ubode poneko zrno, samo ne u onoj meri u kojoj bi želeo. Kao što je i Škocki-Britanac Marej rođen onda kad ne treba, pa će zbog toga uvek da kupi mrvice, liže poslužavnike i bezuspešno se trudi da saplete one koji su iznad njega.

To je mlada Zvezda Granda iz Ćićevca kojoj se svideo Šapketov triler u pesmi "Dođi da ostarimo zajedno" pa pokušava da ga "skine" misleći pritom da ukoliko je uspeo može da povuče Boga za kurac. A ustvari je podsetio na grebanje španskog zida kašikom za cipele, jbg. Obično ne odu dalje od drugog kruga.

Termin iz naslova je Krilin, mali mrtvak koji našem šampionu Gôci, daje pokvareno jelo kako bi bio bolji i spremniji. E nećeš ga majci, ti šestotačkasti manipulatoru bez nosa!

"Mater ti jebem, Betmene! Zar ja da ti popravljam gumu na mobilu?" reče Robin.

...

- Muvala me ona Jelena ali mi se ne sviđa. Što ti ne probaš kod nje, a?
- Da ti budem predgrupa? Nikako.

...

Srbija: "O, Rujo, je l' da blajvim i dalje?"

...

LG G3: Pogledaj kako sam lepo građen: lagan kao pero, Quad-core Krait 400, raširen u ramenima do 5,5 inča, vid perfektan 13 megapiksela, znam dosta stranih jezika.
NOKIA 3210: Ja jedva i slova da znam, jedva me opismenili. A i debeo sam pa me ribe ne vole.

Komentari

Klinki, vidiš kako se linkuje, pa nauči za buduće XD

Koliko kvalitetnih detalja!
Ovo je ona od definicija kod koje kad pročitam pet riječi AHAHA, pročitam sljedeću rečenicu AHAHA...čekaj da vidim šta se dalje dešava...AHAHAHA! I tako čitavu defku. Bravo

Ekstra napisano. Podseća me na jedan period pisanja ovde, skraja 2012. Tako se pisalo uglavnom.
+++

Ekstra napisano. Podseća me na jedan period pisanja ovde, skraja 2012.

Да, док су још на сајту активни били Џими, Бурзум, Филозофињо, Ајвар на 'леба...
+++

Bruka za ovakav skor. Fale ovakve defke. +*

E nekad sam bolje pisao, i kvalitetnije. Sad je sprdnja lolo

A skor je odličan, šta mu fali, molim te :)