Prijava
   

Prekinuti svaki vid komunikacije

Odgovarajući algoritam patetičnog korisnika, programiran da objedini sve oblike nekontaktiranja sa drugom stranom koja je, iz ovih ili onih razloga, prevršila svaku meru. Tretman tišinom koji je u savremenom svetu pomalo zajebana rabota a kako jedan ljudski primerak danas u proseku poseduje najmanje 2 fona i jedan komp, uz jebeno nenormalan broj virtuelnih profila i naloga diljem socijalnih aplikacija, da ih ne nabrajamo sada k'o kvlt pesme gospodina Amira Rešića, srušili bismo sajt (izvor: Kaizen).

Ipak, floskula iz naslova se pre svega drugog i trećeg odnosi na onaj osnovni tip komuniciranja, da ne kažem "oralno-verbalni", pri čemu nikako nije retkost da su subjekti u bíti donedavno međusobno i praktikovali prvu polovinu gorepomenute aktivnosti...a onda ga je ona videla kako to radi sa komšinicom s Petog, hehe.

1834, indijansko selo Vigvam Siti, negde na teritoriji Ajove...

- ...a ona je, znači, baš kvlt skvo i...
- BEŠ'TE! BEŠ'TE! DOLAZI AMERIČKA KONJICA!! AAAAAAAA!!!!
- Šta sere ovaj, bre, kak'a američka konjica?! Pa zar nam ne bi prvo iz susednog sela poslali dimne signale kao upozorenje, fazon?
- Bi, brate, bi garant...samo da se naš poglavica "Veliki Retard" pre par nedelja nije posvađ'o sa njihovim oko neke skvo pa ovaj rešio da prekine svaki vid komunikacije sa nama, jebiga...
- Au, koji indijanac, pa ja ne verujem...

-----------

- E, matori, šta je sa tobom i onom malom sa Profove žurke?
- Pa ono: kresnuli se par puta, onda je ja jednom ispalio za neko viđanje i sada smo u "prekid svih vidova komunikacije" fazi...
- Šta, ne javlja se na fon i to?
- Ma jok, bre, nego me kulira na fejsu, znači, jedva tri lajka da mi je lupila ove nedelje, da ne poveruješ koja drolja!

Komentari

Mlada Partizanko zdravo :-D

BEŽITE! BEŽITE! DOLAZI AMERIČKA KONJICA!! AAAAAAAA!!!!

Ја бих овде ставио БЕШТЕ! БЕШТЕ!

Први пример одличан, други 'нако.
+, разуме се...

Eo opravih:)

A primeri? Jean prošlost, drugi savremen jbg:)

Au, koji indijanac, pa ja ne verujem

Hahaha, pa to se traži! Kada kažem da definicijama danas nedostaje vrcavosti, na baš ovakve detalje mislim!

Inače, da se ne reklamiram sad, poslužio sam se sličnim trikom jednom i ja u primeru gde Cigan optužuje Kineze u Bloku 70 da su počeli mnogo da se ciganišu, ehehe.

Pa udari zvezdu Agi šta se štekaš koji moj;)