Prijava
   

Privlačenje pažnje

Pragmatični principi potpune posvećenosti pronalaženju potencijalno prihvatljivih persona predstavljaju privlačenje pažnje. Privlačilac pažnje potpuno pronicljivo pronalazi potencijalno prijatne persone pa prezentuje primamljive priče postajući primus postovanja. Privlačilac pažnje prečesto predstavlja prepotentnu personu pa pritom pričom privlači pažnju potencijalnih primača/primačica/paljevina. Potom prečesto pribegava potiranju pređašnjeg pripovedanja pravdajući pređašnje pisanje potrebom prizivanja permanentnog postovanja.

Definicija pisana za Takmičenje sa hendikepom
Izostavljeno slovo K.

Komentari

Јебо те Остоја!

Ахахахаха!
Не знају сви ко је Остоја.

Odlikovaše Ostoju ordenom odvažnosti...

Interesantno ali promašeno i netačno. Ok je fora sa rečima na samo jedno slovo, možda treba organizovati i takvo hendikep takmičenje jednom...

+ na trud

Svidja mi se ovo sa P
+

Прагматични принципи потпуне посвећености проналажењу потенцијално прихватљивих персона представљају привлачење пажње. Привлачилац пажње потпуно проницљиво проналази потенцијално пријатне персоне презентујући примамљиве приче постајући примус постовања

Svaka čast za ove dve rečenice. Bilo bi još bolje da si u drugoj mogao da izbegneš dva glagolska priloga jedan za drugim. Recimo: "...pa prezentuje primamljive priče postajući primus postovanja".

Измењено! Хвала на сугестији, друже колекторе! Лололо

Nema na čemu, ali još jednom: Svaka čast.

Iako, čini mi se, nisi ispoštovao (ispoštovao, lololo!) pravila takmičenja, ti si pobednik. :)

ispoštovao je, zaista nema K, ova rečenica u primeru je moderatorski dodatak

ispoštovao je, zaista nema K

Uh, koji previd. Znači, imate pobednika.

Mada, šteta što poslednje dve rečenice nisu održale kvalitet perfektnog početka priče... Što ne umanjuje preterano originalnost i lucidnost defke.

Ма јесам испоштовао правила, зато сам у примеру ставио које сам слово изоставио (то је Брус и написао у уводном посту на теми).

Одавно сам ја хтео овако нешто да поставим. Стоји ми на компу ово већ годину дана. Нека моја игра речима, инспирисана једним ФБ статусом Воје Недељковића. И некако ми се ово такмичење чинило погодним да је поставим.

Bulgakov

Има различитих дефиниција овде, али мени је Колфилдова најбоља. Иако није смео да користи неко од слова (није користио слово Т), написао је дефиницију која показује прави смисао Вукајлије - језик сленга.
Не претерано дугачка и са неколико ефектних синтагми - авереџ дефка. Лололо

Хвала што ме проглашаваш за победника, али ипак да сачекамо разрешење мистерије коју носи Селтова скрипта. :)

highlander007

Хахаха! Какво моћно везивање мозга у чвор!
Подсећа ме на једну представу коју сам гледао кад сам био други основне, у којој је глумио покојни Милош Жутић. Не могу да се сетим назива представе, али се сећам да је имао овакав сличан монолог, сећам се само смеха људи око мене док је говорио. После је позивао са још једним глумцем (мислим да је Феђа Стојановић у питању, не сећам се тачно) и људе из публике да им се придруже у импровизованим скечевима, глумио сам и ја са њима, нека фора са шаргарепама, не знам што су баш мене извукли из публике.