Prijava
   

prosečni srpski navijač

Osoba koja je zadovoljna samo ako je reprezentacija ili reprezentativac Srbije prvi. Drugo ili treće mesto se uglavnom tolerišu, ali ne daj Bože da nije osvojena medalja. Dojučerašnji idol postaje u očima “prosečnog srpskog navijača“, najveći ološ, a ako je timsko takmičenje u pitanju ekipa se pljuje preko svake mere. Tu je zanimljiv momenat, da se mogu čuti izjave tipa “Ja da navijam za njih, a oni se ni ne odazivaju na poziv za reprezentaciju!” (ovo poslednje se odnosi prvenstveno na košarkašku reprezentaciju Srbije, u kojoj se navodno izgubio “kult reprezentacije“). Peonta je u tome, da i treba da navijaš za one koji žele da igraju za svoju zemlju, a ko neće - vala i ne mora. Ono što “prosečni srpski navijači“ treba da ukapiraju je da se za Srbiju i srpske sportiste navija ili ne navija, bilo da pobeđuju ili da gube, a poraz je nažalost kao i pobeda sastavni deo sporta.

Prosečni srpski navijač bi nedavno osvojeno drugo mesto Milorada Čavića prokomentarisao rečima :”Mrcina jedna, ne može malo da se napne da pobedi onog drljavog Francuza!”. Nevažno je to što je dva dana pre toga Čavić osvojio zlato, ili što je taj Francuz osvojio četiri zlata uz četiri svetska rekorda, jer Milorad mora da zna da je za “prosečnog srpskog navijača“ svaki dan novo dokazivanje.

Komentari

Oštro, navijački...samo napred :)+
ako s ovom defkom ne osvojiš 150 glasova do sutra - ništa nisi uradio, i teško tebi ako probaš još nešto da definišeš,neću da čitam..., a ako pročitam tražiću da povećaju ovaj palac dole...

Dobro, onda ću da štekujem ove pripremljene definicije za predstojeće dane.

Ma, PIŠI JUNAČINO!!!, a ako prođeš ko Milorad, šta da se radi-sudbina je to, ne možeš pobeći:))))))))))

koji francuz? nesto mi nije tu jasno... A za def plust

Francuz Amori Levo, koji je bio prva zvezda Evropskog prvenstva u Rijeci. Ako nisam pogrešio osvojio je četiri zlata uz postavljanje četiri svetska rekorda (možda je u "apsolutnom broju" oborio i više, jer je popravljao sopstvene rezultate iz kvalifikacija).

Kada se zalimo na njih, ti bi to makar trebao da znas, zalimo se na njihovu volju za igrom. Razlikuj kad se neko zali na to i kad pljuje po 'momcima' cim izgube. Ja npr. vise ne pratim 'orlove' upravo zbog toga, jer kidaju u svojim timovima, a za reprezentaciju igraju kao po jajima. Dakle volja je presudila da ih pljujem cim se pokrene tema o njima i ovo sto cu reci mislim stvarno: mi u fudbalu nismo ni za go kurac. Eto, a defka ti je malo promasila to nekom moje vidjenje iako si dobio plus prevremeno.

@SeljacinaAlfaSeljaci
Ne mislim samo na ekipne sportove.
Topić bude 4. na Olimpijskim igrama, a komentari maltene tipa:"U pičku materinu, koj' je kurac i išao!"
Ako si se pokajao za plus, rokni mi 5 slobodno na druge definicije, neću da ti zamerim!
100 puta sam rekao, pa ne smeta ni 101. više volim minus sa obrazloženjem nego plus bez pokrića.
Otvoren sam i za drugačije mišljenje, iako ću najčešće dosta uporno braniti svoje.
Gore stoji srpski, ali mislim da su hrvatski navijači u najmanju ruku podjednako zahtevni kao i naši, da ne kažem kao Nole, da smo ista g...

* mislio sam rokni mi slobodno 5 minusa (šta ti je podsvest preskočih - minusa)!

5 minusa... široko brate, kad je beg bio cicija...

Na tvom skoru se ni 205 ne bi videlo :)))