Prijava
   

Prosvetljeni metalac

Okoreli fan metal muzike koji je za svojih devetnaest godina prošao hevi-metalno sito i rešeto, zato što je naučio... jer, on zna. Za njega je od kompletne metal scene interesantno još samo par death-melodic grupica i poneki domaći neafirmisani demo bend. Svi ostali su smorili... smorili su brate.
On je odavno provalio da je Rage against the machine najobičnije političko komercijalno đubre za uzrast osnovne škole, a System of a down ruski klovnovi koji hvataju publiku na klinačko vrištanje. Te grupe su tako gej, za loše sluhiste i emo devojčice. Za razliku od običnih metal smtnika koji su počeli sa AC/DC-om i Metallicom on je počeo sa Obituary-em, koji sada takođe neviđeno smara.
Sa Koshpom iz Moltencore-a je pio pivo u bekstejdžu a sa Gizmom iz Decrepancy-a je na prst u bulju. On se gadi na Alogiu, a za Van Gogh nikad nije ni čuo.
On će za tri godine početi da sluša Musorgskog i Rahmanjinova, za deset će oguveti od svoje istančane genijalnosti, a za 15 godina će ga naći mrtvog u sobi sa slušalicama na ušima, dok mu krv curi iz nosa i očiju... dosegnuće najviši nivo prosvetljenosti i moći će na miru da umre... Jer on zna bolje od drugih.

Komentari

Јебига,ја јесам ''просветљен'',што ти велиш,ал никад другима нисам кењао о томе... Не знам,мало ме боцнула ова дефиниција...

Jel' omalovažavaš velike i "komercijalne" grupe poput Rejdža ili Systema?
Ako ne, ne spadaš u ovu grupu...
Trebalo mi malo ovo, jer takve retko ko proziva, pa ja reko' ajde... :)

Не волим их,али их ни не пљујем,осим ако ме не изнервирају неки успаљени клинци... А све оно што сам раније слушао волим и сада да послушам.

Нисам имао живаца да пишем овако нешто, али кеве ми свака ти је баш како би ја написао!! Одлично!!! Ти гмизавци не знају да сјашу!
Капирам да се ово односи на оне са "великим устима" што би рекли Енлези, који воле тако да другима соле памет.

Ja znam lika koji više ne može da smisli Slejera, a kleo se u tu grupu.
Slejer ga sad smara. Kontam to kao da je prešao na "viši nivo", valjda je to. Kao što sam ja prešao sa Riblje Čorbe na Metaliku, s' Metalike na Dream Theater. Ali ja i dalje volim pesme Riblje Čorbe. Nisam izgleda dovoljno prosvetljen... :)

@menijesamodosadno,
upravo tako. Sto puta više poštujem one koji slušaju Stonse i Dorse, ali one koje ih BAŠ, zaista slušaju. Ovo mi je najobičnije proseravanje. Ja shvatam kada neko voli nešto, ali ne možeš reći da je Metallica sranje i full stop!

Metallica je sranje.

Ма, објаснио си и дефком и коментаром!

Metallica je sranje.

Neeeeeeću tako da se igraaaaammmm!

Jandrino jato se isto prodalo.

Нису ваљда прешли у Голд? Ииииииииииииииииипххххххх... Саће шлог да ме стрефи!

Ma bili su trve kvlt krajinacore dok su bili u Renomeu i pjevali po zborovima. A onda prešli u Grand...

Pu, u usta vas prosvetljena!
Ostavite ljude na miru!!!

Браво Минг! Стварно, браво. Због оваквих људи избегавам не дискусију, него и најмању причу о музици. Пошто су ме стигле неке ствари, свако стрпљење сам изгубио, на свирке више не идем, само афирмисани бендови, и то да их баш готивим, те свакога ко почне да ми сере о томе како је неки бенд који ја слушам геј/позер/емо/турбо или шта већ, не покушавам да му објасним да није у праву него га лепо напушим курцем. Напушим бре курцем и готова ствар. Шта бре било кога боли курац коју ја музику волим. Волим блекерај, гомила искомплексираних специјалаца, али волим, па шта. Волим да чујем и Рођу, Тому, Шабана, нове песме Бајине, па шта који курац. Шта ја сам позер? Па ако сам позер и боли ме курац. Е да, волим и Горгорот и Ин Флејмс, а и Никлбек. Напуше ми се сви они скупа курца. Браво Минг за дефиницију!

I dalje moram da ubeđujem ljude da nisam ništa loše mislio ovom definicijom...?

Nabavi nekakav bolji ubjeđivač. Kažu da držalica od sjekire čini čuda.

I dalje moram da ubeđujem ljude da nisam ništa loše mislio ovom definicijom...?

Не знам, ја сам те похвалио јер ми се свиђа, без сарказма без просеравања. Пећи ћу још једном да не буде погрешних тумачења, иду ми на курац ти трипоиди и одлично си их испљувао.

Ma neka rasprava na forumu Burzume...

Ipak sam minus dala...
Što više vreme prolazi, to mi više te mase metalaca i drugih subkukltura postaju smešne i neinspirativne.

Stoji da se ukusi razlikuju ali trulo je pljuvati po necemu jedino zato sto ti se ne svidja. Ali sloboda govora vlada, blabla.. Pateticni su oni koji sada gaze ono u sta su se kleli.. +

Одлично. +

Иначе, Obituary јебе. :А

Mingu, pa ti znaš Gizmu i Andriju iz Dekrepensija?
moji Jagodinci:)+

Ne znam ih ali sam čuo za Dekripensi... ;)

Gizma je čoban drogirani.