Prijava
   

Putovanje kroz neku tamo Srbiju i migrante

Trenutno ste u emisiji Zajedno u istoriju. Danas je 28.06.9389. Ja sam Đon Mehmeđi, iz Ujedinjene Evrope. Vraćamo se 7300 godina unazad. Pričaćemo o Srbima, narodu koji je nestao od posledica prenamnoženih migranata.
Jedino što se znalo o njima jeste da su pobeđivali u svakom sportu i da su obožavali sajt http://vukajlija.com. Što danas pričamo o Srbima... A, da! Borili su se pre 8000 godina u nekom Kosovskom Boju(danas je to sporna teritorija između Kuranislamske države i Grandšćiptarije) protiv nekih tamo Turaka... Sa mnom je uvaženi gost Včoste Taloometen iz Čehodanske, jedini istaknuti čovek u Euroazijskoafričkoameričkoantarktičkoaustraliskoj uniji koji ima srpske krvi (<0,00001%).

-Kako vi doživljavate Kosovski boj?
-Doživljavam kao seksualni odnos. Sa radošću pričam o tome.
-Šta se desilo sa Srbijom? Koliko mogu da pročitam, migranti su je pokorili.
-Da. 2025 godine je preko 2.000.000.000 migranata prošlo kroz Srbiju, a gosn Vušića(kako se već prezivao, Vučić, nemam pojma) je zaboleo kurac i eto.
-A stanovnici vaši? Valjda postoji još neko ko ima srpske krvi.
-Ima, nego sve to zaboravilo srpsko poreklo.
-Koliko vidim 49% teritorija je uzela Grandšćiptarija, 12% Krvatskougarska, a ostalih 39% je uzela Kuranislamska država. I 8000 godina kasnije se i dalje biju oko dela teritorije.
-Tačno tako. Ne znam zašto ne uzmu mirovni kompromis, nego ratuju i ginu bezveze.
-Ko je uzeo pobedu u ratu?
-Mi smo, jer su Ćurci pobegli sa teritorije posle bitke.
-Hvala na razgovoru. Prijatno, gospodine.

Definicija pisana za takmičenje Bolje rob nego...

Komentari

Ако су Срби заборавили на своје порекло зато што је преко њихове територије прошла шачица несрећника, онда су с правом нестали.

Demigode u redu je.
Vala tačno SMJ.